Home Nemovitosti, reality Komerční reality PRODEJ KOMERČNÍHO OBJEKTU V OBCI VRAŽNÉ - HYNČICE
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

PRODEJ KOMERČNÍHO OBJEKTU V OBCI VRAŽNÉ - HYNČICE

Vražné
9. 4. 2021 - 06:56
4 795 000 Kč
Prodávající

Popis

Nabízíme k prodeji objekt bývalé zemědělské usedlosti o zastavěné ploše a nádvořím 2764 m2 a přilehlými pozemky o výměře 5261 m2 v obci Hynčice (viz plocha vyznačená v grafické příloze fotografické prezentace této nabídky) s možností využití, dle územního plánu ke komerčním účelům.

Obec Hynčice je typická svou rozvolněnou zástavbou historických rolnických statků. Usedlost přiléhá ke stávající tradiční zástavbě rodinných statků a dle platného územního plánu je v současnosti situována zčásti v rozvojově strategické lokalitě vymezené platným územním plánem ve funkční ploše UAr - "zemědělská výroba a skladování" a NZ - "sídelní zeleň veřejná" a je oddělena od areálu bývalého JZD místní obecní komunikací. Stavebně technický stav hlavního objektu historické vily je k demolici, stejně jako zbylá část původního statku. Areál je vhodný k budoucímu využití pro skladování, lehkou nerušící výrobu nebo zemědělskou výrobu. Na straně nemovitosti je veden i obecní páteřní vodovod.

Obec Vražné má díky napojení na dálnici D1 dostupnost do Olomouce a Ostravy okolo 30 minut. Lokalita je významná příznivými přírodními podmínkami regionu "Poodří" i svým kulturním významem. Uvedená lokalita je ideálním místem pro hospodaření v zemědělství a chovatelství hospodářských zvířat, nebo rozvoje lehké výroby případně jiného komerčního využití. V bezprostřední blízkosti nabízené nemovitosti se nachází areál rodného statku Johanna Gregora Mendela, objevitele zákonů dědičnosti.

Vzhledem k poloze v Moravskoslezském kraji je možné na záměry v uvedené lokaci získat dotační tituly pro rozvoj. Záměry pro dotační tituly lze podle neoficiálních informací podávat od září roku 2019.

O celkovém rozsahu prodávaných částí původního zemědělského areálu lze dále jednat. Geodetické vytýčení jednotlivých částí a schválení geometrického plánu jsou součástí služeb realitní kanceláře.

Další informace Vám sdělí makléř nabídky. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.78/2013 Sb..
-----------------------------

Poznámka k ceně: včetně právního a geodetického servisu a služeb RK
-----------------------------

Číslo zakázky: 269775
-----------------------------

Lokalita: Vražné

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Účel nemovitosti
zemědělské budovy
Energetická třída (štítek)
G

PRODEJ KOMERČNÍHO OBJEKTU V OBCI VRAŽNÉ - HYNČICE

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marián Urva
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!