Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Prodej RD (Nízkoenergetické dřevostavby)
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej RD (Nízkoenergetické dřevostavby)

Chodová Planá
7. 8. 2019 - 15:53
3 990 000 Kč
Prodávající

Popis

K prodeji RD (Nízkoenergetická dřevostavba) v obci Chodová Planá, zkolaudováno 2019.

Rodinný dům se sedlovou střechou o dispozici 4+kk je řešen jednopodlažně jako tvz. Bungalov. Celková zastavěná plocha domu je 128,8 m2, k domu náleží obdélníkový pozemek o celkové výměře 781 m2.
Dominantou domu je velký obývací pokoj o rozloze 33 m2, ze kterého se vychází na prostornou terasu ze Sibiřského modřínu. Samotná slunná terasa má rozlohu 28 m2.
Obývací pokoj je propojený s kuchyňským koutem, jídelním prostorem a prostornou spíží. Dále v domě naleznete tři další neprůchozí pokoje, samostatné WC, prostornou koupelnu se sprchovým koutem, vanou a druhým WC. Nespornou výhodou domu je velká technická místnost kde je integrován značkový zásobník na ohřev teplé vody s prémiovým tepelným čerpadlem. V zádveří je vytvořen prostor pro budoucí vestavnou skříň a taktéž zde naleznete elegantně uschovaný vyklápěcí vstup do půdního prostoru, který je koncipován pro další možnou výstavbu úložných prostor. Další výhodou domu je instalováné elektrické podlahové topení, které lze regulovat samostatně termostaty v jednotlivých místnostech. Podlahovou krytinou zde byla zvolena kvalitní dřevěná dubová 3vrstvá podlaha bez přechodových lišt. V obývacím pokoji je komín s přípravou na následné napojení krbových kamen či krbové vložky. Samozřejmostí je taktéž implementace zabezpečovacího systému České společnosti JABLOTRON a to včetně kouřových čidel a domácího telefonu s kamerou na vchodové brance. Ve vysokém standardu jsou i všechny interiérové dveře, které jsou bezfalcové, povrchově lakované v bílé barvě s osazením designovým kováním s magnetickou střelkou. U všech použitých materiálů stavitel kladl velký důraz na kvalitu a funkční design. Termín dokončení 03/2019.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Dispozice
4+kk
Materiál stavby
dřevostavba
Umístění a okolí
klidná část obce
Možnost parkování
nekryté parkovací stání
Stav domu
nově dostavěno
Poloha domu
samostatný
Podlahová plocha domu (m²)
128
Plocha parcely (m²)
781
Počet podlaží
1
Rok kolaudace
2019

Prodej RD (Nízkoenergetické dřevostavby)

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!