Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty RD bungalov 4+KK Seloutky u Prostějova
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

RD bungalov 4+KK Seloutky u Prostějova

Seloutky
8. 12. 2018 - 10:27
4 950 000 Kč
Prodávající

Popis

Představujeme zajímavě a prakticky řešený přízemní rodinný dům, bungalov 4+ KK v obci Seloutky. Kvalitní a praktické bydlení citlivě zasazené do krásné přírody. Rychlý dosah do centra Prostějova, (5 minut jízdy) či do Olomouce (20 minut jízdy).
Dům je propojen s krytou terasou a okrasnou zahradou s menším bazénem. Pohled z terasy poskytuje výhled na krásnou okolní přírodu a lesy Záhoří. Poloha nemovitosti je unikátní právě kombinací přírody, dostupnosti centra města a výjezdu na dálnice (D1, Olomouc, Vyškov, Brno, Kroměříž ad.).
Praktická dispozice přízemního, samostatně stojícího domu 4+kk poskytuje naprosté soukromí. Místem pro společná setkání je otevřený obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a navazující krytou terasou. Stropy jsou zvýšené atypické. Součástí přízemí domu je pracovna, 2 ložnice, větší technická místnost se sprchovým koutem, koupelna, samostatné WC, šatna a úložné půdní prostory. U příjezdové brány je zastřešené stání pro auto a pro umístění zahradní techniky. Na pozemku a před domem je další možnost stání pro cca 3 auta.
Dům byl zkolaudován v roce 2005. Pozemek 683 m2 a zastavěná plocha 140 m2. V celém domě je podlahové vytápění kombinované s radiátory a pro dokonalý komfort je v obývacím pokoji i krb. Celý prostor je bezbariérový, dřevěná Eurookna s izolačními skly jsou stíněna vnitřními žaluziemi. Okapy a rýny v
mědi. V domě je zaveden internet a satelitní příjem TV.
Sedlovou střechu pokrývá pálená taška červené barvy. Při stavbě nemovitosti byly použity kvalitní materiály jak zvenčí, tak v interiérech. Volba barev obkladů, dlažeb a vybavení v interiéru je jednotná, vkusná a stylová. Dům je pečlivě udržován a volný po domluvě.
Obec Seloutky, kde se nemovitost nachází, je moderní menší obec, která má ovšem smělé investiční plány. Lokalita poskytuje klid a těsný kontakt s přírodou i s městem.
Občanská vybavenost: v blízkosti OC Albert, Kaufland cca 5 minut jízdy autem. V místě je obecní úřad, restaurace, sportovní areál, ranč a možnost dalších četných aktivit a kulturních akcí pořádaných obcí.
Jestliže hledáte opravdu kvalitní bydlení a domov v žádané lokalitě a nádherné krajině, pak tato nemovitost naplňuje beze zbytku všechna tato náročná kritéria.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Dispozice
4+kk
Materiál stavby
cihla
Umístění a okolí
klidná část obce
Možnost parkování
kryté parkovací stání
Energetická třída (štítek)
D
Vybavenost domu
částečně zařízeno
Stav domu
velmi dobrý
Poloha domu
samostatný
Podlahová plocha domu (m²)
140
Plocha parcely (m²)
683
Počet podlaží
1
Rok kolaudace
2005

Ostatní

Sklep apod.
Novostavba
Dvougenerační
Zpráva pro realitky

RD bungalov 4+KK Seloutky u Prostějova

Zavřít Zavřít
Prodávající
Kateřina Houzarová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!