Home Nemovitosti, reality Komerční reality Vítejte v novém, renovovaném areálu Office park Dalovice v Karlových Varech
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Vítejte v novém, renovovaném areálu Office park Dalovice v Karlových Varech

Otovice
1. 5. 2018 - 08:54
220 Kč
Prodávající

Popis

Vítejte v novém, renovovaném areálu Office park Dalovice v Karlových Varech, kde pro Vás máme připraveny atraktivní a prosluněné administrativní prostory pro Vaše podnikání. Nabízené kancelářské prostory se nacházejí v administrativní budově v lákavém 3. patře. Všechna podlaží vč. zmiňovaného patra prošli pečlivou rekonstrukcí. V nových kancelářích pak na Vás čekají příjemně vymalované interiéry, nově položené koberce, sociální zařízení s kuchyňkou a mnoho dalšího. K dispozici máme celkem 11 kanceláří s plochou od 10 do16 m2 + 1 velký office o rozloze 58m2 rozdělený skleněnou příčkou. Celková plocha kanceláří činí 220m2 a celé patro má plochu 366m2.
Cena za pronájem zahrnuje rovněž náklady vytápění, osvětlení + elektřinu, parkoviště, internet a bezbariérový výtah, který je Vám v administrativní budově k dispozici. V rámci pronájmu Vám můžeme každou kancelář vybavit řádným kancelářským nábytkem (stoly, židle, skříně, police, věšáky atd.). Samozřejmostí je 24h zabezpečení objektu, kamerový a docházkový systém. Servis, opravy i údržba objektu je pro Vás zajištěna po celou dobu nájmu naším technikem zdarma. Vedle administrativní budovy se nachází prostorná výrobní hala, kterou lze plně využívat (rovněž pronajmout) v návaznosti na budovu administrativní.
Dopravní dostupnost zajišťuje pravidelný spoj MHD s nedalekou zastávkou. Office park Dalovice se nachází nedaleko západočeské tepny silnice I. třídy (I/6) – budoucí R6, spojující Karlovy Vary s Prahou.Nemovitost nabízíme ve spolupráci s Marent Reality spol. s .r.o.. a spadá dle energetické náročnosti do energetické třídy G. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná (podle aktuální vyhlášky).
-----------------------------
Číslo zakázky: 0932
-----------------------------
Lokalita: Otovice, Mostecká

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Účel nemovitosti
kanceláře, administrativní budovy a prostory

Vítejte v novém, renovovaném areálu Office park Dalovice v Karlových Varech

Zavřít Zavřít
Prodávající
JUDr. Gono
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!