Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Prodej zemědělské usedlosti 201 m², pozemek 4 377 m²
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej zemědělské usedlosti 201 m², pozemek 4 377 m²

Suchdol
9. 7. 2020 - 08:22
7 500 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodej zemědělské usedlosti 201 m², pozemek 4 377 m², Stodola 180 m², maštal 50 m².

Prodám unikátní zemědělskou usedlost s uzavřeným dvorem, který zajišťuje absolutní soukromí, 300 let starou kamennou stodolou o podlahové ploše 180 m² a pozemkem o výměře 4 377 m².

Obytná část je po kompletní rekonstrukci z roku 2018-2019. Nová elektřina, podlahy, vyvložkované komíny, nové radiátory, nová okna, topení, voda i odpad. Nová je také střecha se střešními okny.

Dispozice 3+1: v přízemí se nachází vstupní veranda, chodba, obývací pokoj, kuchyň, koupelna s vanou, toaletou a pračkou.

V prvním patře se nachází prostorná chodba, druhá koupelna se sprchovým koutem a toaletou, dva samostatné velké pokoje a nad nimi dvě podkroví, vhodné k přespání.

Vytápění je řešeno elektrickým kotlem a kamny, v kuchyni sporákem na dřevo/brikety/uhlí. Každá z koupelen má svůj 100l wifi bojler. Distribuční sazba je D57D.

Voda z městského řadu, či vlastní studny.

Odpad sveden do septiku.

Nově zaveden internet od Cetin/O2 v rychlosti až 250 Mb/s.

Nemovitost prodávám částečně zařízenou. V kuchyni americká lednice s prostorným mrazákem, sporák s troubou na dřevo/uhlí, v koupelně pračka. Zahradní nářadí fiskars, cirkulárka, motorová pila apod. Veškeré zařízení je rok až dva staré.

V druhé části usedlosti se nachází maštal, která v současné době slouží jako úložný prostor. Má plochu cca 50 m² a lze ji vybouráním zdi spojit s kuchyní. Vznikne tak prostor cca 70 m².

U domu je velká cca 300 let stará kamenná stodola s velikostí podlahové plochy cca 180 m² průjezdná na zahradu. Stodola také prošla náročnou rekonstrukcí. Nová betonová podlaha, zavedena vodní přípojka a elektřina. Nová střecha včetně střešních oken, vrata apod. Stodola nyní slouží jako truhlárna, ale lze ji využít jako další nemovitost k bydlení či jako investici pro podnikání. Díky absolutnímu soukromí lze pozemek se stodolou pronajímat na svatby a jiné společenské události

Dominantou usedlosti je rozlehlá zahrada, na které roste přes 30 stromů. Jabloně, hrušně, dva ořešáky, dvě třešně, švestky apod. Zahradu za stodolou lze využít i jako investiční příležitost a můžete ji rozdělit na stavební parcely. Usedlost se nachází na konci vesnice a kolem celé délky pozemku vede příjezdová cesta. Lokality v okolí jsou velmi oblíbené na výlety, projížďky na kole a houbaření. V blízkosti se nachází i koňské stáje a golfové hřiště.

Výhodou je velmi dobrá dopravní dostupnost do Prahy autem. Říčany jsou vzdáleny 38km, Kutná Hora 10km, Kolín 15km a středisková obec Suchdol je vzdálena 4km.

Nemovitost je vhodná jak k trvalému bydlení, tak i k rekreaci či jako investice na další pronájem.

Pro případné další info či termín prohlídky mne kontaktujte na 776 55 66 56.

Nepřeji si být kontaktován RK, děkuji za pochopení.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
chata, rekreační objekt
Dispozice
3+1
Materiál stavby
kamenný dům
Umístění a okolí
klidná část obce
Možnost parkování
nekryté parkovací stání
Energetická třída (štítek)
G
Vybavenost domu
částečně zařízeno
Stav domu
velmi dobrý
Poloha domu
samostatný
Podlahová plocha domu (m²)
201
Plocha parcely (m²)
4377
Počet podlaží
2

Prodej zemědělské usedlosti 201 m², pozemek 4 377 m²

Zavřít Zavřít
Prodávající
Martin Kautsky
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!