Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Prode RD 5+1/T/G, Jesenice u Prahy
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prode RD 5+1/T/G, Jesenice u Prahy

Jesenice
9. 6. 2016 - 14:43
8 400 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodej velkého rodinného domu 5+1 s terasou a garáží v Jesenici, Praha západ. Dům o zastavěné ploše 180 m2 byl původně navržen jako 7+1 a stojí na pozemku o velikosti 662 m2. Příjezd na pozemek s možností parkování pro další auta je elektricky ovládanými pojezdovými vraty. Dvoupodlažní dům byl postaven v roce 2000. Sestává v přízemí ze vstupní chodby, kuchyně, špajzu, jídelního prostoru (21m2) a obývacího pokoje (35m2) s výstupem na terasu a zahradu, samostatného pokoje (11m2), koupelny se sprchovým koutem a WC (10) a kotelny. Velká dvojgaráž s okny (45m2), která je přístupná také přímo z chodby domu je vydlážděná, vytápěná a je zde malý sklepní prostor. Elektricky ovládaná sekvenční vrata jsou zateplená. Dubovým schodištěm se dostáváme do podkroví domu, kde jsou 2 ložnice, z nichž jedna (39,3m2)má přímý vstup do velké koupelny s rohovou vanou a toaletou (15m2) a na lodžii (4,8 m2). Lodžie i terasa v přízemí jsou orientovány na jih-jihozápad. Druhá ložnice je velmi prostorná, má rozlohu 69 m2 - spojená s pracovnou. V tomto podlaží je prostorná šatna se šatním nábytkem (9,5 m2), z chodby přístup do prostoru pod střechou- půdu, která je pochozí, zateplená, osvětlená.
Dům byl postaven bytelně z klasických materiálů, zdivo Porotherm, lité železobetonové stropy -podlahy, střecha taška Bramac, zateplena, svody + parapety v mědi. Topení ústřední plynové, plynový kotel Vaillant, el. bojler. Podlahy- dlažby, koberce. Dveře, obložky, schodiště z masivu. Okna plastová desing dub.
Dům se nachází v klidné a oblíbené části obce Jesenice u Prahy s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti. Pro další informace a sjednání prohlídky mne kontaktujte. Domem Vás ráda provedu.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Dispozice
5+1
Materiál stavby
cihla
Umístění a okolí
klidná část obce
Možnost parkování
dvougaráž
Energetická třída (štítek)
D
Stav domu
velmi dobrý
Poloha domu
samostatný
Podlahová plocha domu (m²)
320
Plocha parcely (m²)
662
Počet podlaží
2
Rok kolaudace
2000

Ostatní

Sklep apod.

Prode RD 5+1/T/G, Jesenice u Prahy

Zavřít Zavřít
Prodávající
Alena Knapová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!