Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Prodej rodinného domu v Ratajích okr. Tábor
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej rodinného domu v Ratajích okr. Tábor

Rataje
4. 1. 2017 - 12:59
1 310 000 Kč
Prodávající

Popis

Je nám potěšením Vám nabídnout ke koupi prostorný rodinný dům v malebné obci Rataje.

Rodinný dům se nachází v dobré dopravní dostupnosti do lázeňského města Bechyně (9 km) a okresního města Tábor (25 km). Obec leží v krásné, mírně pahorkaté krajině, kterou prochází říčka Smutná. Okolní krajina je velmi vyhledávaná turisty. Obcí prochází cyklostezka číslo 31 a lokální turistická trasa. V blízkosti se nachází zřícenina hradu Dobronice a další turistické cíle. Vlastní stavba se pak nachází v jižním okraji obce, v blízkosti volné přírody.

Konstrukčně se jedná o dvoupodlažní montovanou stavbu se sedlovou střechou, přičemž 1. nadzemní podlaží, které slouží jako technické zázemí rodinného domu, je vystavěno kompletně z cihelných bloků TÝN CD-365. Druhé podlaží je zhotoveno dle typového projektu RD Jeseník (OKAL) s využitím dřevo deskových dílů. Objekt byl zkolaudován v roce 1988.

Dispozičně je obytná část řešena jako bytová jednotka 4+1. Vstup do obytné části objektu je řešen přes venkovní schodiště, které vede přes vstupní dveře do chodby rodinného domu. Chodba v tomto případě slouží jako hlavní komunikační prostor z níž lze vstoupit do všech obytných místností domu, a to do kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje, třech obytných místností a dále do koupelny s WC. Z obytného podlaží lze taktéž vstoupit schodištěm do suterénu domu nebo naopak do jeho podkroví. Podkroví je velmi prostorné a lze využít jeho potenciál na další rozšíření obytné části. V suterénu domu se nachází garáž, dílna, kotelna, uhelna, dva sklady a prádelna.

Objekt je připojen na el. síť. Na pozemku se nachází studna. Napojení na pitnou vodu lze řešit připojením na obecní vodovod. Kanalizace je řešena vyvážecí jímkou, která se nachází na pozemku.

Výhody této nemovitosti lze spatřovat například v prostorném a zajímavém dispozičním řešením obytné části, rozsáhlým technickým zázemím, možnosti využití potenciálu podkroví a poměrně velkým a členitým pozemkem situovaným v krásné lokalitě jižních Čech.

Těšíme se na Vaší návštěvu.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Dispozice
4+1
Materiál stavby
montovaný dům
Umístění a okolí
klidná část obce
Energetická třída (štítek)
G
Stav domu
dobrý
Poloha domu
samostatný
Podlahová plocha domu (m²)
180
Plocha parcely (m²)
1667
Počet podlaží
2

Prodej rodinného domu v Ratajích okr. Tábor

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Tomáš PUSZTAI
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!