Home Nemovitosti, reality Komerční reality prodej Hostince, 230 m2, Rudník
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

prodej Hostince, 230 m2, Rudník

Rudník
10. 7. 2019 - 09:05
4 990 000 Kč
Prodávající

Popis

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně prodej zavedeného objektu s možností vlastního bydlení v Podkrkonošské obci Rudník.
Zděný podsklepený objekt o podlahové ploše 230 m2 se zahradou 645 m2 se nachází na trase Hostinné směr Černá hora, Jánské Lázně. V blízkosti Skiareály Černý důl ( 7km ) , Mladé Buky ( 10km ), Černá hora ( 12km ) a Pec pod Sněžkou ( cca 25km )
Hostinec pod názvem ,,U Kellerů“ s více než 100-letou tradicí ještě z dob Rakouska-Uherska, zavedenou působností a letitou klientelou, kapacitně s 40-ceti místy k sezení, nabízí bar s výčepem, zázemí pro personál, salón pro šipkaře a sociální zařízení.
V podkroví se nachází prostory k bydlení s přípravou na bytovou jednotku o dispozici 3+kk o celkové podlahové ploše 80 m2 se vstupem na jižně orientovanou terasu.
Za hostincem se nachází zahrada s krytým venkovním posezením, krbovými kamny, zázemí pro děti a hřiště na volejbal, nohejbal. Objekt disponuje stálou a letitou klientelou, konají se zde pravidelné turnaje ve volejbale, nohejbale, kulturní akce (diskotéky, narozeninové oslavy, atd.). Velmi zajímavá investiční příležitost v rámci podnikání spojeného s projektovou dokumentací pro eventuální vlastní bydlením.

V objektu byla provedena rekonstrukce – nová střecha, vazby, krovy, komín a nová dřevěná okna a rozvody elektřiny.
Dům je napojen na tyto sítě - voda, el. energie, plyn. Nyní byla po obci provedena nová kanalizace a je tak možnost objekt napojit na kanalizační přípojku, momentálně je odvod odpadních vod řešen septikem.
Vytápění objektu zajišťuje ústřední topení s vlastním plynovým kotlem a jako sekundární zdroj slouží krbová kamna v hlavní místnosti hostince. Parkovací stání na vlastním pozemku vedle domu.
Připraveno k okamžitému uvedení do provozu.

V případě zájmu Vám zdarma zajistíme nabídku financování hypotečním úvěrem za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat pro více informací, sjednání osobní schůzky a prohlídky nemovitosti. Doporučujeme. Ev. číslo: 625517.
-----------------------------
Poznámka k ceně: Včetně kompletního právního a realitního servisu!
-----------------------------
Číslo zakázky: 625517
-----------------------------
Lokalita: Rudník

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Účel nemovitosti
zemědělské budovy
Energetická třída (štítek)
D

prodej Hostince, 230 m2, Rudník

Zavřít Zavřít
Prodávající
Dumrealit.cz
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!