Home Nemovitosti, reality Ostatní reality Výměna nemovitostí VYMĚNÍM - CHALUPU u Plznê ZA BYT v Praze
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

VYMĚNÍM - CHALUPU u Plznê ZA BYT v Praze

Plzeňský kraj
3. 7. 2020 - 03:17
1 Kč
Prodávající

Popis

CHALUPA/DOMEK se dvorkem a hospodářským stavením k dokončení rekonstrukce/přestavby ZA BYT nebo PRODEJ nebo PRONÁJEM za údržbu proti jistotě.
Je v naší rodině od 19.století, prostory pro 2x 4+1, chladivá v létě, útulná v zimě po zatopení do kamen, kvalitní silné obvodové zdi ze směsi kamene, nepálených i pálených cihel, dva vchody - jeden s jižně orientovanou prosklenou verandou, zastavěná plocha je cca 110 m2, celkem plocha 337 m2 dohromady s malou zahrádkou, která je zatím mimo stavební fond, okres Plzeň-město, ležící 1 km od dálnice E50, v tichém středu obce, stanice MHD do Plzně 50 m, v blízkém okolí voda, rybaření, lesy, golf, čerstvý vzduch a vůbec mnoho dalšího dobrého.
Výměna za byt v Praze, případně Plzni. Prodej za relevantní cenu bytu na trhu. Pronájem za údržbu proti finanční nebo reálné jistotě lze dohodnout dlouhodobě k trvalému bydlení.
Sočástí jsou: Nová střecha, spodní historická část k citlivé rekonstrukci omítek zdí, podlah, i rozvodů podle Vašich tvořivých představ. Elektřina aktivní do sloupku k první zásuvce 220/380.Voda je také aktivní z obecního vodovodu, vyvedená do klenutého sklepa pod částí domku, který má vlastní hloubenku pro zemní vodu je pod stálou teplotou 5°C, dále je voda z obecního řadu vyvedena také do předsíně i na zásep k použití pro travnatý dvorek/ zahrádku. Do domku také zavedený zatím nepoužívaný telefonní kabel. Plyn a veřejná kanalizace jsou na hranici vyrovnaného pozemku jinak převážně svažitého terénu obce a mají plně vyjednané stavební povolení přípojky.
Byly vypracovány odborné přesné plány - jednak zakreslení historické chalupy, která má dva vchody a krásné prostory i pro byty v podkroví. Navíc jsou vyhotoveny i plány k přestavbě hospodářského stavení na ateliér/ další malý byt 1+1 a garáže hned vedle na dvorku, lze to řešit jako přístavbu, nebo samostatnou nemovitost s číslem popisným. Možnost pohodlného parkování na dvoře. Vynikající možnost a strategická pozice pro malý tichý obchod jako butiku, opravnu, výtvarnou dílnu pro keramiku k využití kvalitního jílu v obci...
Prodej je nabízený tzv. "Tak, jak je ke dni nemovitost" k dokončení rekonstrukce i přestavby. Cena podle pohybu trhu k dnešnímu dni velmi výhodná =4.000.000,00 Kč, nebo dle dohody při rychlém jednání. Tato oplocená nemovitost zaručuje navyšování hodnoty už svoji samotnou polohou v lukrativní kulturní a sportovní obci, představuje v ní ojedinělou nabídku z velmi mála dalších tohoto typu a přijatelné ceny, na městské dopravě do 10 minut od světoznámé a rychle se dále rozvíjející Plzně s velkým množstvím pracovních příležitostí pro šikovné slušné zodpovědné přímé zájemce.

VYMĚNÍM - CHALUPU u Plznê ZA BYT v Praze

Zavřít Zavřít
Prodávající
Milena Bourgoisová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!