Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Prodej hezkého rodinného domu s jezírkem na okraji obce Hrabí, Bílá Lhota
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej hezkého rodinného domu s jezírkem na okraji obce Hrabí, Bílá Lhota

Bílá Lhota
8. 4. 2021 - 06:00
8 450 000 Kč
Prodávající

Popis

Hledáte nový domov na klidném odlehlém místě s vlastním jezírkem, výhledem na pole a žádnými sousedy napravo i nalevo? Tato nabídka prodeje rodinného domu může být ta pravá pro Vás!

Na pozemek nemovitosti se vstupuje brankou či bránou na rozlehlou upravenou zahradu (1.354 m?) se vzrostlými stromy i keři, skleníkem, altánem a zahradním domkem, sloužící k úschově zahradního nářadí či jiných věcí. Součástí prodeje je i sad (516 m?) v těsném sousedství zahrady. V přední části domu je umístěná prostorná garáž se zázemím a vstupy do domu a na zahradu. Dům disponuje bytovou jednotkou 5+1. V 1. NP se nachází zádveří, chodba s dřevěným schodištěm, obývací pokoj s krbem, pokoj pro hosty, kuchyň se vstupem na zahradu, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a technická místnost průchozí do garáže. V 2. NP naleznete 3 oddělené pokoje (z toho 2 propojené terasou), koupelnu s vanou a samostatné WC. Vše je uvedené v přehledných pláncích na konci fotogalerie na stránkách RE/MAX.

Dům (dřevostavba) byl zkolaudován v roce 2009. Nemovitost je napojena na vlastní studnu, veřejný vodovodní řád, kanalizaci a elektřinu. Okna jsou plastová s izolačním dvojsklem, střešní okna jsou dřevěná. Vytápění je zajištěné elektrickým kotlem a ohřev vody elektrickým bojlerem, vše umístěné v technické místnosti. Podlahová krytina v 1. NP v obytných místnostech je laminátová plovoucí podlaha, zato v kuchyni, koupelně, WC a chodbě je keramická dlažba; v 2. NP jsou laminátové plovoucí podlahy mimo koupelny a WC, kde je keramická dlažba.

Dům se nachází na klidném místě obklopený ze stran loukami a přes komunikaci se nachází zástavba rodinných domů.

Zajistíme Vám financování koupě této nemovitosti – bezplatná konzultace s našim finančním poradcem. Více fotografií na stránkách RE/MAX. Bližší informace u makléře nabídky. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.78/2013 Sb..
-----------------------------

Poznámka k ceně: cena vč. právních služeb a provize RK
-----------------------------

Číslo zakázky: 289325
-----------------------------

Lokalita: Bílá Lhota

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Materiál stavby
dřevostavba
Energetická třída (štítek)
G
Podlahová plocha domu (m²)
205
Plocha parcely (m²)
2008
Počet podlaží
2

Prodej hezkého rodinného domu s jezírkem na okraji obce Hrabí, Bílá Lhota

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marián Urva
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!