Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Víceúčelový dům, Strážovice
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Víceúčelový dům, Strážovice

Strážovice
3. 2. 2019 - 07:08
8 900 000 Kč
Prodávající

Popis

Okres Hodonín, Strážovice. Nabízíme k prodeji cihlový víceúčelový dům po rekonstrukci vhodný k bydlení i podnikání v centru obce. Dům je napojen na elektřinu, obecní vodovod, kanalizaci a plyn. Cihlový podsklepený dům je po rozsáhlé rekonstrukci, elektroinstalace v mědi, do budovy je přiveden nový rozvod vody a odpadu, plyn, střecha je v dobrém stavu, kompletně přeložena a zkontrolována, trámy původní. V celé budově jsou opraveny vnější i vnitřní omítky.
Budova si zachovala původní dispozici z 18. století, má dvě patra, kde se nachází 18 velkých klenutých místností, ve dvou z nich zůstaly původní malby, i ty byly ošetřeny restaurátorkou. Ve druhém podlaží se nachází byt připravený k okamžitému využití. Pod střechou jsou tři patra půdy. Sklep pod jižní stranou nemovitosti je klenutý, opravený, se samostatným vchodem.
K nemovitosti patří podzemní hala, připravená k dalšímu využití. Ve dvorním traktu je dostatek parkovacích ploch a budova, která sloužila jako stolařská dílna.

Původní středověký panský dvůr přestavěli Schrattenbachové před polovinou 18. století. Od roku 1864 vlastnili budovu Lichtenštejnové a využívali ji jako správcovské sídlo velkostatku.

Nemovitost je výhodnou investicí vhodnou k podnikání, reprezentativní sídlo firmy, kanceláře, administrativa. Možnost vybudování ubytování, a jiného víceúčelového využití. Na nemovitost je vydáno stavební povolení na bytový dům.

V obci je částečná občanská vybavenost, škola, školka, obchody, restaurace, knihovna, výborná dopravní dostupnost do Kyjova 7 km, vyhledávaná lokalita.

Průkaz energetické náročnosti budovy: G
Skupina energetické náročnosti může být změněna po přepracování průkazu.
U naší společnosti je možné využít služeb odhadce a konzultace s poradcem zdarma, který Vám nezávazně poradí v oblasti hypotečních úvěrů, stavebních spoření, podnikatelských úvěrů a všech forem pojištění.
-----------------------------
Poznámka k ceně: + provize RK
-----------------------------
Číslo zakázky: N18344
-----------------------------
Lokalita: Strážovice

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Materiál stavby
cihla
Energetická třída (štítek)
G
Podlahová plocha domu (m²)
1700
Plocha parcely (m²)
2263
Počet podlaží
4

Ostatní

Sklep apod.

Víceúčelový dům, Strážovice

Zavřít Zavřít
Prodávající
e-Finance, a.s
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!