Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Prodej dům ŘD, celková obytná plocha 135 m2, Králův Dvůr
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej dům ŘD, celková obytná plocha 135 m2, Králův Dvůr

Králův Dvůr
12. 11. 2019 - 13:35
7 480 000 Kč
Prodávající

Popis

CZ/EN
Prodej dům ŘD, celková obytná plocha 135 m2, Králův Dvůr


Nabízíme k  prodeji dům ŘD 4KK/G o velikosti 135 m2 obytné plochy. Dům ŘD se nachází na rozmezí Berouna a Králova Dvora. Králův Dvůr je vzdálen pouze 20 min jízdy autem do Prahy Zličína. Sjezd na dálnici D5 EXIT 22 vzdálen od domu 2,9 km, EXIT 18 vzdálen od domu 3,2 km. V místě veškerá občanská vybavenost. V docházkové vzdálenosti se nacházejí jak supermarkety (Albert, OBI, Lidl) tak i jazyková MŠ, ZŠ, ale i moderní sportoviště (Eden Sportovní centrum), taktéž zastávka MHD, BUS SID, PID ČD.
Jedná se Dům ŘD kolaudovaný v roce 2009 se suterénem a dvěma NP a dispozicí 4KK/G se zahradou. Za domem se nachází zahrada kaskádovitého vzhledu o rozloze 86 m2 a před domem je majiteli k dispozici 46 m2 k parkování.
1. PP - suterén o rozloze 59 m2 nabízí garáž pro dva automobily, technická místnost / prádelna, zádveří (chodba).
1. NP o rozloze 70 m2 nabízí obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je vybaven novými el. spotřebiči horkovzdušná trouba a sklokeramická deska a také myčkou a digestoří. Dále je na 1.NP spíš / šatna, WC, a dvě terasy. První z teras je na zahradě o rozloze 86 m2 a má přímý vstup z obývacího pokoje a na druhou terasu je přímý vstup z kuchyně. Z této terasy je krásný výhled na okolní lesy, které jsou součástí CHKO Křivoklátsko.
2.NP o rozloze 59 m2 nabízí tři ložnice, z čehož jsou dvě orientované na jih a jedna na sever, z které je přímý vstup na terasu s výhleden na přilehlé lesy. Dále se zde nachází standartní koupelna s vanou vybavená pračkou LG 7kg. Z koupelny se můžete krátkou chodbou dostat na terasu taktéž orientovanou na lesy.

House for sale, living area 135 sqm, Králův Dvůr

We are offering house for sale 3BD/1,5BTH/2 parking in garage, the size of living space is of 135 m2. The house is located between Beroun and Králův Dvůr. Králův Dvůr is only 20 minutes by car from Prague Zličín. EXIT 22 on the highway D5 is 2 km from the house, EXIT 18 is 3.2 km from the house. Within walking distance are supermarkets (Albert, OBI, Lidl) and language elementary school, schools, as well as modern sports facilities (Eden Sport Center), bus stop, BUS SID, PID ČD.
House has beeen approved in 2009 with basement and two floors, disposition 3BD/1,5BTH/GR and garden. Behind the house is a cascade garden with an area of 86 m2 and in front of the house another 46 m2 for parking.
Basement offers 45 m2 as a garage for two cars, technical room / laundry with 15 m², vestibule (corridor).
1st Floor with an area of 70 m2 offers a living room with a kitchen with new appliances, a hot-air oven and a glass ceramic hob as well as a dishwasher and hood. There is also WC, and two terraces on the 1st floor. The first of the terraces is in the 86 m² garden and has direct access from the living room and the second terrace has direct entrance from the kitchen. This terrace has a beautiful view of the surrounding forests, which are part of the Křivoklátsko Protected Landscape Area.
2nd Floor with an area of 59 m2 offers three bedrooms, two of these are oriented to the south and one to the north, from this is direct access to the terrace with a view of the adjacent forests. There is also a standard bathroom with a bathtub equipped and LG 7kg washing machine. From the bathroom, take a short walk to the terrace as well as forest-oriented.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Dispozice
4+kk
Materiál stavby
cihla
Umístění a okolí
klidná část obce
Možnost parkování
dvougaráž
Vybavenost domu
nezařízeno
Stav domu
velmi dobrý
Poloha domu
řadový
Podlahová plocha domu (m²)
190
Plocha parcely (m²)
230
Počet podlaží
2
Rok kolaudace
2009

Ostatní

Sklep apod.
Novostavba
Dvougenerační
Zpráva pro realitky

Prodej dům ŘD, celková obytná plocha 135 m2, Králův Dvůr

Zavřít Zavřít
Prodávající
Martin Holub
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!