Home Nemovitosti, reality Pozemky Prodej, Pozemky pro bydlení, 6825m2 - Rokytnice nad Jizerou
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej, Pozemky pro bydlení, 6825m2 - Rokytnice nad Jizerou

Rokytnice nad Jizerou
21. 9. 2020 - 06:06
7 290 000 Kč
Prodávající

Popis

Stavební pozemek 6.825 m2 v lyžařském centru - Rokytnici nad Jizerou

Stavební pozemek o celkové rozloze 6.825 m2, který lze zatím rozdělit na dva stavební pozemky, je zažádáno o změnu územního plánu i na třetí pozemek. Je předpřipraven geometrický plán budoucího uspořádání včetně vybudování nové příjezdové cesty k hornímu pozemku. El. energie je připravena (celkem tři pilíře), voda lze řešit studnou případně připojením k obecnímu vodovodu, možnost napojení na obecní kanalizaci.

Přímo u pozemku je zastávka skibusu, kterým lze dojet do skiareálu Horní Domky s dvěma lanovkami a nádhernými sjezdovkami, ale i do rodinného areálu Modrá Hvězda – Bahýnka u Horního náměstí. Nejblíže je třetí rokytnický areál: Studenov. Pěkné lyžování je i ve Vilémově, v Jablonci nad Jizerou, Kořenově, Rejdicích, Příchovicích – v budoucnu bude lanovkou propojen s Rokytnicí i Harrachov. V místě je krásně nejen v zimě, jezdí zde cyklobus, je zde několik turistických i cyklotras, včetně naučných stezek.
Rekreace v této krásné krkonošské obci je velmi oblíbená. Jak říká Krakonoš: „přijďte pobejt“ a uvidíte, že si Rokytnici zamilujete.

Financování hypotékou je možné, rádi Vám poradíme i v této záležitosti, případně pomůžeme s výběrem nejvhodnější varianty.

V současné době město Rokytnice nad Jizerou vyhlásilo stavební uzávěru na tři roky, můžete však pracovat na projektu a přípravě, jednotlivé projekty budou posuzovány samostatně, s projednáním Vašeho záměru na stavební úřadu pomůžeme.

Těšíme se na Vaše zavolání.
-----------------------------

Číslo zakázky: 22613
-----------------------------

Lokalita: Rokytnice nad Jizerou

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh pozemku
stavební - komerční
Plocha pozemku (m²)
6825

Prodej, Pozemky pro bydlení, 6825m2 - Rokytnice nad Jizerou

Zavřít Zavřít
Prodávající
Firma25221736
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!