Home Nemovitosti, reality Pozemky Pozemek v obci Vysoký Újezd, 1269 m², v blízkosti golfu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pozemek v obci Vysoký Újezd, 1269 m², v blízkosti golfu

Vysoký Újezd
17. 10. 2018 - 13:30
9 999 720 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím pozemek o výměře 1269m² ve Vysokém Újezdu, v klidné části obce, mimo plánovanou rozsáhlou výstavbu. Dostupnost do Prahy 10km (nájezd na dálnici 5km směr Rudná, 5km směr Loděnice). MIMO LETECKÝ KORIDOR.
Sítě na pozemeku – el. ukončena elektroměrem v přípojkové skříni, podružná el.skříň na pozemku pro obsluhu RD, voda - vodoměrná šachta (stačí osadit vodoměr) a gravitační splašková kanalizace - revizní šachta. Dešťové vody budou svedeny do 2 vsakovacích objektů již připravených na pozemku. Na pozemku jsou 2 kopané studny sloužící především pro zavlažování a užitkovou vodu. Po přefiltrování lze tuto vodu použít jako technickou v domácnosti pro WC, praní, úklid, atd..
Pozemek je přístupný dvěma vjezdy - jeden nově vybudovaný z ulice Na Nouzově, druhý stávající z ulice Na Pekinku. Oba mají zpevněnou odstavnou plochu silničními panely se štěrkovým podložím, zhotovené pro pojezd těžkou technikou, se základy a el. připraveností pro posuvné brány.
Pozemek je oplocen z odvrácené poloviny pletivem a z ulic gabionovým oplocením s odvodněním. Kolem celého pozemku jsou záhony osázeny tújemi a popínavými rostlinami.
V této lokalitě proběhne pouze minimální výstavba, aby se zarovnala proluka ve stávající zastavěnosti. Za pozemkem podél ulice Na Pekinku již žádná výstavba neproběhne. Dle platného územního plánu jsou tyto plochy určeny k veřejné zeleni. Zastavěnost pozemku až do plochy cca 380m², max. 2 plnohodnotná nadzemní podlaží, 3 bytové jednotky.
VŠECHNY PROVEDÉ STAVBY JSOU ŘÁDNĚ POVOLENY A ZKOLAUDOVÁNY.
Je vydáno platné stavební povolení na výstavbu dvougeneračního rodinného domu (zastavěná plocha 293,46m²) o 2 bytových jednotkách, každá o velikosti 6 + kk, 4 koupelny s WC, technická místnost.... Po zápisu v katastru nemovitosti LZE IHNED STAVĚT.
Cenová kalkulace:
pozemek - 7.880,-/m²...9.999.720,-
zhotovené stavby/projekt ke stavebnímu povolení RD/stavební povolení RD - 2.500.000,-(k osobnímu jednání).

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh pozemku
stavební pro bydlení
Plocha pozemku (m²)
1269

Pozemek v obci Vysoký Újezd, 1269 m², v blízkosti golfu

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jana Ročková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!