Home Nemovitosti, reality Pozemky Stavební pozemek ve Svojanově, Svitavy, stavební povolení
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Stavební pozemek ve Svojanově, Svitavy, stavební povolení

Svojanov
29. 5. 2020 - 10:59
Dohodou
Prodávající

Popis

Nabízím k prodeji stavební pozemek v obci Svojanov, v okrese Svitavy, v Pardubickém kraji. Pozemek je složen ze tří parcel, které dohromady souvislou plochu o rozloze 9 605 m2. Dvě parcely (510/2 a 510/1) jsou dle územního plánu obce Svojanov evidované jako zastavěné území (na těchto parcelách lze stavět). Stavební pozemek má již předchystané inženýrské sítě a je možné ho koupit včetně projektu pro bydlení - rodinný dům (RD) s bazénem. Na tuto stavbu je uděleno platné stavební povolení. Projekt lze použít.

Pozemek je v těsné blízkosti známého a navštěvovaného hradu Svojanov (1,5 km po turistické stezce). Okolím Svojanova vedou cyklotrasy a turistické stezky, na kterých narazíte například na velkou nádrž Letovice na říčce Křetínce. Několik malých památních míst a vyhlídek v nenarušené přírodě jsou zážitkem jak v létě, tak v zimě. V zimním období zde turisté navštěvují Skiareál Bystré-Hamry, vzdálený jen 6,7 km nebo si zaběžkují na bílé krajině.

Kompletní informace o pozemku (virtuální prohlídka, videa, popis parcel, uzemní plán atd.) naleznete na svojanov-pozemek.cz (zkopírujte adresu do prohlížeče).

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh pozemku
stavební pro bydlení
Plocha pozemku (m²)
9605

Zpráva pro realitky

Stavební pozemek ve Svojanově, Svitavy, stavební povolení

Zavřít Zavřít
Prodávající
Fana Blumenstein
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!