Home Nemovitosti, reality Pozemky Stavební pozemek 1337m2 s možností výstavby RD
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Stavební pozemek 1337m2 s možností výstavby RD

Moutnice
11. 2. 2017 - 10:35
1 824 Kč
Prodávající

Popis

Prodám stavební pozemek o velikosti 1337 m2 (s možností dokoupit dalších 1517 m2 také s širokým přístupem k uliční čáře) v obci Moutnice nedaleko Brna (např. 12 min. od Olympie, 18 min. od Brna).
Pozemek je v územním plánu obce zahrnut jako jeden z posledních stavebních pozemků a jeho skvělé umístění z něj činí exkluzivní nabídku. Nachází se na kraji obce v rovinaté oblasti, je orientován na jiho-západ a má tvar kosého obdélníku. Je mimo záplavové území. Šíře pozemku a zároveň délka uliční čáry činí 22 m, délka parcely je přibližně 60 m. Orientace a poloha pozemku zabezpečuje soukromí a intimitu v kombinaci se snadnou přístupností. Nejedná se však o satelitní výstavbu.
Inženýrské sítě (elektřina, plyn, voda, kanalizace) jsou cca 5m od hranice pozemku a obec má vlastní čističku odpadních vod. K pozemku je z obou stran přivedena nová asfaltová obecní cesta. Před samotným stavebním místem je pás obecní parcely, kterou lze odkoupit.
Exkluzivní možností je současná výstavba RD na klíč i s vyřízením stavebního povolení. Například středně velký bungalov s prosvětleným obývacím pokojem, krbem, jídelnou a kuchyní se spíží. Tento dům má prostorné světlé pokoje, dostatek skladovacích a úložných ploch, samostatnou technickou místnost. Promyšlené překrytí části terasy a nadstandardní tepelně technické vlastnosti jsou samozřejmostí. Výstavbu RD je možné objednat jak s parkovacím stáním, tak se zděnou garáží. Nabízím zajištění realizace tohoto zděného domu NA KLÍČ od týmu zkušených odborníků a řemeslníků za cenu 2.681.600,- Kč včetně DPH a základové desky (cena je uvedena bez pozemku a bez přípojek IS). Parametry domu viz. foto. Výstavba domu na klíč není podmínkou prodeje pozemku nebo lze domluvit výstavbu i jiného typu domu.
Nabízím také zajištění financování i veškerý právní servis při prodeji pozemku i výstavbě domu. Právní servis zajištěn včetně vkladu do katastru nemovitostí. V ceně není zahrnuta pouze daň z nabytí nemovitosti. Při rychlém jednání nabízím slevu. RK NEVOLAT!

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh pozemku
stavební pro bydlení
Plocha pozemku (m²)
1337

Zpráva pro realitky

Stavební pozemek 1337m2 s možností výstavby RD

Zavřít Zavřít
Prodávající
Michal Bořík
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!