Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Prodám rodinný dům
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám rodinný dům

Trstěnice
19. 12. 2018 - 17:40
4 500 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodám samostatný rodinný dům 267 m2 v Trstěnicích u Mariánských Lázní na rovinatém pozemku o rozloze 942 m2.
Dispoziční řešení: v přízemí domu se nachází prostorná chodba, 3 pokoje, samostatné WC, kotelna, 2 garáže a hobby místnost. V 1.NP se chodbou jednotlivě vchází do obývacího pokoje s jídelním koutem, kuchyně, ložnice, 2 dětských pokojů, koupelny, samostatného WC a úklidové komory. Vchod na půdu je řešen výklopným schodištěm umístěným na chodbě.
Dům byl zkolaudován v r. 1990 a v letech 2002 - 2017 probíhala postupná rekonstrukce domu. Byla položena nová střecha zn. Bramac včetně klempířských prvků a hromosvodů. Bylo nově provedeno zateplení domu termofasádou, dřevěné dveře a okna byly nahrazeny bezpečnostními a tepelně izolačními plastovými, byly nově zřízeny předokenní rolety. Dřevěná garážová vrata byla nahrazena sekčními garážovými vraty zn. Bremet, z toho 1x s podstropním pohonem na dálkové ovládání. Původní betonové chodníky a předgarážové stání u domu bylo nahrazeno zámkovou dlažbou zn. Best a od této firmy bylo taktéž zbudováno nové oplocení ze štípaných bloků. Původní balkóny kolem domu jsou od základu zrekonstruované a zaplechované. Na zahradě byla postavena další plnohodnotná garáž dnes sloužící k uskladnění zahradní techniky a zahradního nářadí. U domu je funkční studna. Původní ovocná zahrada byla nahrazena zahradou okrasnou.
Dům je napojen na obecní kanalizaci a vodovod. Topení zajišťuje elektrický kotel, možnost topení i na tuhá paliva. Ohřev vody el. bojlerem, elektřina 220/380, PENB D.
V obci 2x restaurace, 2x potraviny, další občanská vybavenost v Mariánských Lázních ( autem cca 5 min.) V okolí Trstěnic se buduje silniční obchvat. Po jeho dokončení se obec stane klidnou zónou.
Dům k nastěhování v průběhu prosince 2018.
Cena : 4.500.000,- Kč včetně veškerého právního servisu
Kontaktní email. : vincent.harcarik@seznam.cz

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Dispozice
4+1
Materiál stavby
montovaný dům
Umístění a okolí
klidná část obce
Možnost parkování
dvougaráž
Energetická třída (štítek)
D
Vybavenost domu
částečně zařízeno
Stav domu
velmi dobrý
Poloha domu
samostatný
Podlahová plocha domu (m²)
267
Plocha parcely (m²)
942
Počet podlaží
2

Prodám rodinný dům

Zavřít Zavřít
Prodávající
Vincent Harčarík
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!