Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Rodinný dům s možnotí podnikání
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Rodinný dům s možnotí podnikání

Libochovice
29. 1. 2020 - 14:03
3 490 000 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím rodinný dům v Libochovicích v sousedství zdejšího náměstíčka, zámku. Jedná se o jednopatrový dům, který uspokojí zájemce nejen o bydlení, ale každého kdo má zájem o podnikatelské aktivity, a to nejen s ohledem na zdejší turistický ruch a polohou města Libochovice dobře dostupného z Prahy, Ústí nad Labem, Děčína, Mostu, Loun……, ale především svou dispozicí. Bude-li případný záměr - projekt zahrnovat i možnost pracovních míst pak se nabízí možnost čerpání dotací s podporou města .

Přízemí domu je členěno do nebytových prostor cca o ploše 210 m2. Prošlo rekonstrukcí s úpravou na výrobní a prodejní plochu rozdělenou na dvě samostatné části. Obě dle potřeby byly upraveny a dovybaveny s ohledem na tehdejší podnikatelský záměr. Bylo dobudováno potřebné zázemím a prostory byly zpřístupněny z ulice. Napojeny jsou na samostatný elektrický, plynový okruh s vlastními hodinami a vodoměrem a plynoměrem. V patře domu jsou situovány dvě bytové jednotky 1+1 a 4+1 s pavlačí. Obě byly rekonstruovány. Bytové jednotky mají samostatné elektrické, plynové hodiny a vodoměry.V patře je prostor, jehož rekonstrukcí bude možno vytvořit další bytovou jednotku minimálně 1+kk přístupnou z pavlače domu. Půda domu je čistá, suchá. Ideální pro prostor pro vybudování mezonetu.

Dům je částečně podsklepen. Sklep je suchý a je v něm studna. Dům je v dobrém stavu. Přesto, že v průběhu let byly prováděny opravy, rekonstrukce a modernizace bylo v domě dochováno historické schodiště, pavlač, v místnostech klenba stropů a v neposlední řadě vlastní studna. Studna byla původně využívána jako zdroj vody pitné vody. Dnes je dům napojen na městský vodovod a stejně tak na kanalizaci a plyn. Součástí domu je nádvoří, které nabízí absolutní soukromí a parkování. Je zde instalován přívod vody s možností využití užitkové vody z vlastní studny.
Doporučuji osobní prohlídku, cena je k jednání. S financováním pomohu.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Dispozice
jiné dispozice
Materiál stavby
kamenný dům
Umístění a okolí
centrum obce
Možnost parkování
nekryté parkovací stání
Energetická třída (štítek)
G
Stav domu
velmi dobrý
Poloha domu
v bloku
Podlahová plocha domu (m²)
220
Plocha parcely (m²)
558
Počet podlaží
1

Ostatní

Sklep apod.

Rodinný dům s možnotí podnikání

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zdenka Hulešová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!