Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Škrdlovice, RD 4+1 , dílna, sklep, pozemek 985 m2 - rodinný dům
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Škrdlovice, RD 4+1 , dílna, sklep, pozemek 985 m2 - rodinný dům

Škrdlovice
25. 7. 2020 - 05:48
5 500 000 Kč

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme rodinný dům v obci Škrdlovice, nedaleko známého rybníka Velké Dářko, v centrální části CHKO Žďárské vrchy, 8 km od Žďáru nad Sázavou.
Rodinný dům o velikosti 240 m2 je patrová a má podlahovou plochu obytných místností 220 m2. Rozloha pozemku, včetně zastavěné plochy činí 985 m2.
V přízemí nalezneme vstupní chodbu (30 m2), kuchyň (10 m2), jídelnu s pokojem (31 m2), koupelnu (6 m2), dílenský prostor (65 m2) a sklep (15 m2). V patře se pak nachází ložnice (46 m2), pokoj (14 m2) a půda, která je již nyní připravena pro vestavbu (50 m2). Okolo domu je upravená zahrada, dostatek parkovacího prostoru na pozemku, včetně jednoho krytého, parkovacího stání. Rodinný dům má odpad svedený do kanalizace. Rozvody vody z obecního řadu jsou původní, stejně tak, jako rozvody elektřiny. Střecha, včetně krovů se nachází v dobrém stavu. Dům je celoročně obyvatelný, ihned k nastěhování.
Krajina Žďárských vrchů je ideálním terénem pro nenáročnou letní i zimní turistiku. Travnaté cesty, úzké silničky vroubené jasany a jeřáby, lučinaté pláně, malé vesničky přikrčené pod vršky, lesknoucí se hladiny rybníků a krásné smrkové lesy s bučinami a bílými břízkami - to je typický obrázek Žďárských vrchů. V létě si mohou turisté vychutnat hustou síť dobře vyznačených turistických tras. V zimě pak celá krajina zapadá sněhem a je protkána lyžařskými trasami, které vyhledávají svažité terény i místa dobrého občerstvení. Pro milovníky cyklistiky prochází oblastí jak evropské tak i místní cyklotrasy vedené hustou sítí lesních silniček. Houbaření snad ani netřeba zmiňovat.
Pro bližší informace, nebo prohlídku, kontaktujte makléře.
-----------------------------

Poznámka k ceně: Exkluzivně. Bez provize. Financování zajistíme.
-----------------------------

Lokalita: Škrdlovice

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Materiál stavby
cihla
Energetická třída (štítek)
G
Podlahová plocha domu (m²)
240
Počet podlaží
1

Ostatní

Sklep apod.

Škrdlovice, RD 4+1 , dílna, sklep, pozemek 985 m2 - rodinný dům

Zavřít Zavřít
Prodávající
COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!