Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty RD 3+1 a 2+1 Moravec
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

RD 3+1 a 2+1 Moravec

Moravec
5. 1. 2021 - 06:44
2 500 000 Kč

Popis

Exkluzivně, pouze u naší kanceláře, nabízíme ke koupi rodinný dům v obci Moravec. V domě jsou k dispozici dvě starší bytové jednotky 2+1 a 3+1 s příslušenstvím a garáží. Rodinný dům s historií, který se nachází v nádherné přírodě Vysočiny v obci Moravec, 60 km do Brna, 55km do Jihlavy a 17km od nájezdu na D1.
Obec Moravec má rozšířenou občanskou vybavenost, základní škola, nově otevřená moderní mateřská škola - 2020, obchod, ordinace lékaře, pošta, vše v blízkosti domu, velmi dobře dostupné.
Nemovitost vhodná k trvalému bydlení, případně k vybudování velmi hezkého rekreačního sídla. Výhodná poloha, velmi dobrá a rozsáhlá dispozice nemovitosti dává možnosti pro využití nemovitosti pro podnikání, hospodaření, chov zvířat -například koní apod.
Jedná se o zděnou a velmi poctivě zpracovanou starou stavbu, která v současné době nabízí dvě bytové jednotky 3+1 (koupelna, WC + velká veranda) a 2+1 s možností propojení a uzpůsobení dispozice dle vlastní představy. Dům je částečně podsklepený (tři samostatné sklepy) a nabízí 2 rozsáhlé půdní prostory. Součástí nemovitosti je velká dvojgaráž s montážní jámou (dílna), rozsáhlý dřevník (hospodářské zázemí), chlév až na 4 kusy dobytka, kurník a prádelna.
Nemovitost je napojená na 400V. V celém areálu je rozvod 220V, voda z vlastní studny, odpady – jímka.
Střecha sedlová s krásným vikýřem, krov zachovalý s prvky původních ručně tesaných trámů.
V roce 2000 proběhla výměna střešní krytiny nad obytnou částí.
Celá stavba průběžně udržována, bude však vyžadovat rekonstrukci tak, aby splnila nároky na moderní bydlení. Ideálně pro někoho, kdo si jí dotvoří dle vlastních představ. Nemovitost je ihned k dispozici a po dohodě s majitelem lze ponechat včetně současného zařízení. V blízkosti domu je autobusová zastávka.

Dům je volný ihned. Pro termín prohlídky kontaktujte realitního makléře.
. Financování nemovitostí zajišťujeme vlastním partnerem bez poplatku. Do konce ledna 2021 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 1,69 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.
-----------------------------

Poznámka k ceně: + provize RK
-----------------------------

Číslo zakázky: 118610
-----------------------------

Lokalita: Moravec

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Materiál stavby
cihla
Možnost parkování
nekryté parkovací stání
Podlahová plocha domu (m²)
300
Plocha parcely (m²)
1277
Počet podlaží
1

RD 3+1 a 2+1 Moravec

Zavřít Zavřít
Prodávající
Realitní kancelář STING Ostrava, s.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!