Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Rodinný dům 3+1 v obci Jezbořice
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Rodinný dům 3+1 v obci Jezbořice

Pardubice
2. 3. 2019 - 15:47
2 990 000 Kč
Prodávající

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou v obci Jezbořice, v klidné lokalitě blízko Pardubic.
Dům stojí na pozemku o velikosti 846 m2 po částečné rekonstrukci. Obytná plocha je 112 m2, zahrada 450 m2, zelená plocha podél domu 108m2, sklep 32m2.
Dům má nová okna a vchodové dveře. Nová kuchyňská linka. Vytápění domu je řešeno radiátory přes krbová kamna s výměníkem. Voda je přivedena z vlastní studny, která je umístěna na zahradě. Dále je možné přivedení plynové přípojky (na pozemku) a přípojky s pitnou vodou (za pozemkem/domem). Odpad je sveden do městské kanalizace.
Internet je možné využívat zdarma přes vysílač umístěný přímo na domě.
Dispozičně je tento dům rozdělen na před síň, následně hlavní chodbu s krbovými kamny, ze které se vchází do 4 místností. Jedná se o obývací pokoj, ložnici, koupelnu s vanou, sprchovým koutem, toaletou a velmi prostornou kuchyň s funkční pecí a se spíží.
Možnost rozšíření domu je půdní vestavbou nebo přestavbou dalších neobytných místností dřevník/chlévy. Dům disponuje velkou půdou, vhodnou pro podkrovní bydlení, druhou menší půdou nad garáží a sklepem.
Za obytnou plochou je dále dřevník/chlév s možností přestavby pro rozšíření obytné plochy. Následuje hospodářská místnost, kde jsou 3 chlívky a box pro koně. Jako poslední je umístěna prostorná garáž pro 2x os.auto.
Doporučuji osobní prohlídku. Tel. 723134112
Cena včetně poplatků, bez daně z nabytí.
Obec Jezbořice je vzhledem k výhodné poloze a blízkosti města Pardubic (12 km), Heřmanův Městec (4 km) a město Chrudim (8 km), zajímavou a dobře dostupnou lokalitou s autobusovým spojením. V současnosti žije v obci asi 353 obyvatel. Obec disponuje vlastní budovou obecního úřadu, plochou s dětským hřištěm pro využití nejmladších generací. V obci je provozován obchod s potravinami a místní 2 hospůdky, koupaliště s dětským hřištěm a tenisovým kurtem.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Dispozice
3+1
Materiál stavby
cihla
Umístění a okolí
klidná část obce
Stav domu
velmi dobrý
Poloha domu
samostatný
Podlahová plocha domu (m²)
112
Plocha parcely (m²)
846
Počet podlaží
1

Rodinný dům 3+1 v obci Jezbořice

Zavřít Zavřít
Prodávající
Martina Profantova
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!