Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Prodej rodinného domu, obec Černovice, okr. Pelhřimov
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej rodinného domu, obec Černovice, okr. Pelhřimov

Černovice
6. 3. 2017 - 17:56
2 100 000 Kč
Prodávající

Popis

V atraktivní lokalitě oblíbené turisty a chalupáři, zejména pro své krásné okolní prostředí a čisté ovzduší, v nadmořské výšce bezmála 600 n.m. v obci Černovice Vám s radostí nabízíme ke koupi rodinný dům s dispozičním uspořádáním 4+kk a zastavěnou plochou 169 m2. Obec Černovice se rozprostírá na pomezí kraje Vysočina a kraje Jihočeského v ekologicky hodnotném a neporušeném okolí, v dobré dostupnosti větších měst jako je Tábor, Pelhřimov a Jindřichův Hradec.

Rodinný dům se nachází v zástavbě rodinných domů jen kousek od centra obce. Stavebně technicky se jedná o rodinný dům jenž je zděný, obdélníkového půdorysu se sedlovou střechou. Domek disponuje jedním podlažním podzemním, kde se nachází dva sklepní prostory, prádelna a garáž, dále pak jedním podlažím nadzemní, kde lze nalézt kuchyni s jídelnou, obývací pokoj, ložnici a sociální zázemí, a v neposlední řadě dům disponuje podkrovím, kde se nachází jedna obytná místnost.

Konstrukční řešení je následující. Základové konstrukce jsou řešeny jako pasy z prostého betonu. Svislé zdivo je vystavěno z plynosilikátových tvárnic. Obvodové konstrukce jsou tloušťky 440 mm. Vnitřní příčky pak tloušťky 150 mm a 100 mm. Stropní konstrukce převážně jsou tvořeny z nosníků KPZT a vložek MIAKO 180 mm. Pro stropní konstrukci v podkroví je využit sádrokarton. Krov je dřevěný sedlový s krytinou betonovou. Výplně okenních otvorů jsou řešeny jako okna dřevěná zdvojená. Výplně dveřních otvorů jsou řešeny jako původní dřevěné. Vnitřní podlahy jsou zhotoveny z betonu, z keramické dlažby s podlahovým elektrickým vytápěním a v podkroví plovoucí podlahou. Vytápění domu je řešeno elektrickým podlahovým systémem v 1. prvním podlaží a lokálním topidlem v chodbě taktéž v 1. podlaží. Objekt je připojen na obecní kanalizaci a vodovod. Přípojka plynu je v dosahu.

Silnou stránkou nemovitosti je lokalita umístění domu. Jedná se o lokalitu, kde se v blízkosti nenachází žádný znečišťovatel ovzduší. V dřívějších letech byla tato oblast využívána pro speciální sanatoria specializující se na léčbu respiračních onemocnění. Hledateli zdravé životní prostředí, vhodné pro život rodiny, je tato nabídka určena právě Vám. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Dispozice
4+kk
Materiál stavby
cihla
Umístění a okolí
klidná část obce
Energetická třída (štítek)
G
Stav domu
velmi dobrý
Poloha domu
samostatný
Podlahová plocha domu (m²)
109
Plocha parcely (m²)
488
Počet podlaží
2

Prodej rodinného domu, obec Černovice, okr. Pelhřimov

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Tomáš PUSZTAI
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!