Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Prodej útulného rodinného domu, Skrbeň
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej útulného rodinného domu, Skrbeň

Skrbeň
8. 4. 2021 - 06:07
1 990 000 Kč
Prodávající

Popis

Hledáte klidné bydlení v krátké vzdálenosti od města Olomouce, kam jezdí i MHD? Tato nabídka prodeje rodinného domu Vás zaujme!

Nabízíme prodej rodinného domu v samém centru klidné obce Skrbeň s krátkou vzdáleností do obchodu, pošty, základní či mateřské školy. Na nemovitost se vstupuje přes předzahrádku do vstupní předsíně domu, poté následuje prostorná kuchyň s přístupem do dvou obytných místností, předsíň s komorou, koupelnou, WC a technickou místností a verandu, ze které vedou vstupy na zahradu (94 m?) a dvorek domu (cca 37 m?). Z přední části nemovitosti je možný i vstup rovnou na dvorek domu, který může po patřičných úpravách sloužit jako garáž. V komoře je vstup do půdních prostor, kde se vybízí rozšíření užitné plochy domu. Po dohodě s obcí je možný pronájem pozemku ve vlastnictví obce s možným využitím jako soukromé parkovací stání viz plánek. Hlavní komunikace u RD je v současné chvíli v rekonstrukci s čímž souvisí vybudování veřejného parkoviště pro několik aut a možnost vybudovat soukromé parkovací stání i s přístřeškem na pozemku, který je možné pronajmout od obce - viz návrh vizualizace ve fotogalerii.

V celém domě jsou původní dřevěná okna. Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci, el. a plyn. Na pozemku domu se nachází studna s užitkovou vodou. Elektřina v domě je v hliníku. Krytina střechy pálená taška. Ohřev tepla je zajištěný plynovým kotlem, který se nachází v technické místnosti domu. Podlaha obytným pokojů beton + PVC nebo koberec; ostatní plocha beton + dlažba.

Zajistíme Vám financování koupě této nemovitosti – bezplatná konzultace s našim finančním poradcem. Více fotografií na stránkách RE/MAX. Bližší informace u makléře nabídky. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.78/2013 Sb..
-----------------------------

Poznámka k ceně: cena vč. právních služeb a provize RK
-----------------------------

Číslo zakázky: 276945
-----------------------------

Lokalita: Skrbeň, Hlavní

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Materiál stavby
cihla
Energetická třída (štítek)
G
Podlahová plocha domu (m²)
92
Plocha parcely (m²)
361
Počet podlaží
1

Prodej útulného rodinného domu, Skrbeň

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marián Urva
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!