Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty rodinný dům 4+1 Trutnov
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

rodinný dům 4+1 Trutnov

Lampertice
26. 12. 2018 - 15:09
1 200 000 Kč

Popis

Nabízíme možnost koupě nemovitosti, a to rodinného domu, který je dispozičně řešen jako 4+1, v obci Lampertice. Obec se nachází v okrese Trutnov, rozkládá se severozápadně Broumovské vrchoviny, zhruba 3 km od Žacléře, zhruba 3 km na sever se nachází hraniční přechod do Polska - Královec.
Rodinný dům je dispozičně řešen takto: I. PP - chodba, sklep, kotelna, přádelna, I. NP - chodba, koupelna s WC, kuchyň, 2x pokoj, schodišťový prostor, spíž, terasa, Podkroví - 2 x pokoj, chodba, terasa.
Stavba rodinného domu je osazena do mírného svahu a byla postavena novostavbou v roce 1991, kolaudace proběhla v roce 1993. Základy tvoří betonové pásy, zdivo je tvořeno siporex bloky a příčkovkami, stropy jsou rovné, krov sedlový, krytina je tašková, okna jsou zdvojená, dřevěná, dveře plné hladké nebo prosklené. Vytápění je ústřední s kotlem na tuhá paliva, elektroinstalace je světelná i motorová, zdrojem teplé vody je bojler, vnitřní vybavení tvoří 2 x vana, 2x umyvadlo, 2x WC, kuchyňská linka a elektrický sporák.
Stavba je v původním stavu s minimální údržbou, vše je funkční. Odpadní jímka je nefunkční. Rodinný dům je napojen na vodovod, a elektro síť.
Příslušenství tvoří: vedlejší stavby vlevo na pozemku - sklady, voliéra, venkovní úpravy minimálního rozsahu, trvalé travní porosty. K domu náleží pozemek o výměře 1.024 m2, je mírně svažitý.
Odhad nemovitosti byl učiněn znaleckým posudkem a cena nemovitosti byla takto stanovena částkou 1.800.000,- Kč.
V případě nutnosti poskytnutí doplňujících informací nás prosím kontaktujte telefonicky či formou email zprávy, rádi Vám poskytneme informace o možnosti prohlídky, fotografie, či stavu nemovitosti.
DOPORUČUJEME.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Dispozice
4+1
Materiál stavby
cihla
Umístění a okolí
klidná část obce
Energetická třída (štítek)
A
Vybavenost domu
nezařízeno
Stav domu
velmi dobrý
Poloha domu
samostatný
Podlahová plocha domu (m²)
85
Plocha parcely (m²)
156
Počet podlaží
1

Ostatní

Zpráva pro realitky

rodinný dům 4+1 Trutnov

Zavřít Zavřít
Prodávající
Michaela Matušíková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!