Home Nemovitosti, reality Komerční reality Sál s restaurací, Znojmo
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Sál s restaurací, Znojmo

Znojmo
16. 8. 2018 - 06:39
6 500 000 Kč
Prodávající

Popis

Znojmo-Přímětice, zavedené podnikání - víceúčelový sál až 230 míst, restaurace 26 míst, retro kavárna 28 míst a venkovní posezení 12+18 míst vč. části pro cyklisty o celkové zastavěné ploše 715 m2. Předmětem nabídky je nemovitost v současnosti využívaná pro stravovací služby, které zahrnují stavebně a provozně oddělitelné funkční celky - víceúčelový sál se zavedenou restaurací a retro kavárnou, vč.vybavení. Objekt disponuje potenciálem pro rozšíření provozu např. o ubytovací služby v nevyužitém podkroví, nebo relaxační, či sportovní provozy, obchod a pod. Všechny části mají vlastní přípojky a měření energií.
Víceúčelový sál je situován ve zděném nepodsklepeném objektu řadové zástavby s uskočenou uliční čárou, je postavený z pálených cihel tl. 60 cm, zastropený dřevěným trámovým stropem a zastřešený sedlovou střechou s dřevěným krovem a původní pálenou krytinou. V roce 2001 byl rozšířen o přístavbu z tvárnic Heluz, která je zastřešena ocelovou střešní konstrukcí s tepelnou izolací a plochou plechovou střechou se střešními světlíky. Kapacita 150-230 míst je využívána pro společenské akce-svatby, plesy, firemní akce, konference, semináře. Přístupný je přes halu s šatnou. Sál s vlastním hygienickým zázemím je dveřmi propojitelný s restaurací. Vytápění zajišťuje vlastní plynový kotel, ohřev vody bojler, pitnou vodu vl. studna, el. je měřena samostatně, plyn podružně, splašky odvádí kanalizace.
K sálu přiléhá restaurace-částečně podsklepený objekt řadové zástavby zastřešený sedlovou střechou s dřevěným krovem a původní pálenou krytinou. Dispozici tvoří vl. vstup, provoz s tradiční kuchyní a kapacitou 26 míst u stolu, výčep, navazující retro kavárna s 28 místy, venkovní posezení na terase 12 míst u stolu, venkovní posezení pro cyklisty 18 míst, provozní, skladové, hygienické zázemí a kancelář. Restaurace je vytápěná vlastním plynovým kotlem, ohřev vody zajišťuje bojler, zdrojem pitné vody je studna, alternativně lze využít městský vodovod, spotřeba energií je měřena samostatně, plyn je měřen podružně, hygienické zázemí je napojeno na kanalizační řad.
Objekt je v dobrém stavebně-technickém stavu, parkování hostů je možné na veřejném parkovišti vzdáleném 50 m od objektu, PENB komerčních provozů jsou zařazeny do třídy F.
Nemovitost leží ve vinařské oblasti, v historicky a kulturně atraktivní lokalitě, s možností cykloturistiky, pěší turistiky, vodních sportů i relaxace v krásném prostředí Národního parku Podyjí. Oblast je známá historickými památkami, centrum Znojma je dopravně vzdálené 5 min.,sousední Rakousko je vzdálené přibližně 16 km, hlavní město Vídeň asi 100 km a Moravská metropole Brno 75 km.


-----------------------------
Číslo zakázky: N18055
-----------------------------
Lokalita: Znojmo, Na Záhumenkách

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Účel nemovitosti
restaurace, bary
Energetická třída (štítek)
F

Sál s restaurací, Znojmo

Zavřít Zavřít
Prodávající
e-Finance, a.s
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!