Home Nemovitosti, reality Komerční reality Prodej zavedené rastaurace Pod Rablinů u obce Kašava
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej zavedené rastaurace Pod Rablinů u obce Kašava

Kašava
9. 11. 2016 - 15:54
Dohodou

Popis

Nabízíme k prodeji zavedenou rodinnou Hospůdku pod Rablinů situovanou na rovině u frekventované silnice z Lukova na Kašavu. Je umístěna do krásné přírody Hostýnských vrchů, v oblasti s množstvím pěší turistiky, cykloturistiky, jízdy na koních, koupání, lyžování. V okruhu 20 km se nachází zřícenina hradu Lukov, ZOO Lešná, Rusava a Lázně Kostelec, poutní místo Hostýn, lázeňské město Luhačovice a lyžařské areály na Trojáku, Rusavě a v Trnavě.
Nemovitost je tvořena objektem občanské vybavenosti postaveným ve tvaru L s krytinou střechy z dřevěného šindele, využívaným jako restaurace a příslušenství sestávajícím z vedlejší hospodářské stavby a zastřešené terasy.
Dispozičně objekt zahrnuje v přízemí zádveří, komoru, restaurační místnost s výčepem ( 40 míst), salonek ( 25 míst), hyg. zázemí( muži + ženy) a provozní prostory( kuchyň, přípravny masa a zeleniny, sklady potravin a nápojů, kancelář, WC personálu). V podkroví se nachází prostory využitelné jako dva byty či apartmány (dispozice 2kk+ koupelna a 3+1. Objekt je užíván od roku 2000, je průběžně udržován a modernizován, v dobrém technickém stavu. Zastavěná plocha přízemí je 221 m2, 1.NP má 207 m2.
U vstupu do restaurace slouží k příjemnému venkovnímu posezení zastřešená terasa s plochou 80 m2 s kapacitou 30 míst. Návštěvníkům restaurace může nabídnout pokrmy z kamenné pece, krbu či udírny.
K nemovitosti náleží hospodářský objekt, jde o přízemní dřevěnou stavbu s nízkou sedlovou stavbou a betonovou podlahou. Je využíván jako kryté parkovací místo, k uskladnění dřeva nebo jako dílna.
Na pozemku se nachází kopané studna s hloubkou 8 m s elektrickým čerpadlem a čistírna odpadních vod.
Součástí prodeje jsou rozsáhlé přilehlé pozemky o celkové výměře 4837 m2 a rovněž čerpací stanice na LPG.
Díky své lokalitě a poloze lze nabízenou nemovitost s pozemky využít k provozování rodinné restaurace, penzionu s ubytováním, pro chov a ustájení koní a jiných druhů zvířectva, k rodinnému bydlení, jako sídlo firmy s rozmanitým druhem podnikání, autobazaru. Možnost vybudování tenisových kurtů a jiných sportovních aktivit.
V místní části obce Kašava se nachází Mateřská škola a Základní škola Kašava, pošta , kulturní zařízení, tělocvična. Dopravu v obci zajišťují autobusové spoje.
Doporučujeme.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh objektu
komerční budovy, objekty
Účel nemovitosti
restaurace, bary
Stav nemovitosti
dobrý

Prodej zavedené rastaurace Pod Rablinů u obce Kašava

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ivo Remeš - IROXX REALITY
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!