Home Nemovitosti, reality Zahraniční reality Reality v zahraničí Egypt - Hurghada: Nové byty 1+kk v lux.resortu přímo u moře
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Egypt - Hurghada: Nové byty 1+kk v lux.resortu přímo u moře

Celá ČR
30. 4. 2021 - 08:15
1 650 000 Kč
Prodávající

Popis

Egypt - Hurghada - lokalita Intercontinental. Prodej apartmánů v novém luxusním resortu Samra Bay, který se nachází přímo v sousedství známé promenády s luxusními restauracemi, bary, kluby a obchody. Resort se nachází jen 5 minut od mezinárodního letiště, 8Km od centra Sakkaly a Daharu.

Popis resortu: Resort Samra Bay se skládá z 5*hotelu, bloků Abrim Residence a Malaki Club & Malaki Residence, má vlastní pláž s nádhernou přírodní lagunou. Resort nabízí prodej bytů 1+kk až 3+kk v 5ti podlažích budovy (většina bytů má výhled na moře). Součástí resortu je také luxusní vilová část tvořená několika luxusními bungalovy, které patří k hotelu. Resort je přímo vedle luxusních hotelů Grand Plaza a Hilton. Garance zisku z pronájmu ve výši 12% z ceny ročně.

Služby resortu: velká vlastní pláž s umělou lagunou, marina, Spa & Beauty centrum, sport & fitness kluby, potápění, vodní sporty, zábavní centra, bary a restaurace, plážové bungalovy, dětský koutek, BBQ, bazény, nákupní zóna, zdravotní péče, 24/7 ostraha. Pronájem zajišťovaný resortem s garancí zisku 6,85% ročně po dobu 8 let.

Abrim Residence - fáze 2:
Studio 1+kk 48m2: Obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s hydromasážním sprchovým koutem a WC, terasa, přípojka na SAT TV, internetová přípojka. Interiér je s luxusním dokončením za použití nejlepších stavebních materiálů, keramiky a skla. Možnost zakoupení kompletního balíku nábytku za 7.000 €. Cena: 66.000 EUR (cca 1.650.000,-Kč).

Roční poplatek za služby resortu: 0,80€/m2/měsíc (platba ročně). Při využití služby pronájmu resortem se žádné platby nehradí. V nabídce také apartmány 2+kk a 3+kk. Způsob platby: 3000 EUR rezervační platba, 40% při podpisu smlouvy (mínus rezervace), 20% do 6 měsíců od podpisu smlouvy a 40% při předání apartmánu. Termín dokončení - 1 fáze v provozu.

Egypt - Hurghada: Nové byty 1+kk v lux.resortu přímo u moře

Zavřít Zavřít
Prodávající
EUROCONT REALITY
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!