Home Nemovitosti, reality Zahraniční reality Reality v zahraničí Unikátní vila v privilegované lokalitě, Palma de Mallorca
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Unikátní vila v privilegované lokalitě, Palma de Mallorca

Zahraničí
11. 1. 2017 - 12:10
39 367 000 Kč
Prodávající

Popis

Tato neuvěřitelná vila s výhledem na moře se nachází v jedné z nejexkluzivnějších částí v Palma de Mallorca – La Bonanova. Z neobvyklých teras si můžete užívat panoramatické výhledy na zámek Bellver, zátoku v Palmě a otevřené moře za ní. Nemovitost je výjmečná nejen pro své rozlehlé a slunné prostory, ale také díky svému elegantnímu a střízlivému designu v celém interiéru. I hosté nového vlastníka se budou cítit jako doma ubytováni v útulném hostinském apartmánu. Mezi další zajímavosti nemovitosti patří například obrovský bazén, místo na barbeque, prostorná garáž, bezprostřední blízkost centra města a přístup do města a k veškeré kosmopolitní infrastruktuře hlavního města Mallorky.
Ložnice: 4;
Celková rozloha: 240 m2; Koupelny: 2; Terasa cca. 150 m2.
Smluvní podmínky:
K dispozici po dohodě.
Firma nezodpovídá za aktuálnost, informace slouží pouze jako informační. Změna informací, chyby v letáku, změna ceny nebo stažení nemovitosti z nabídky je vyhrazena. Daně, notářské a registrační poplatky musí být zaplaceny kupcem, provize pro firma je placena prodejcem, jak je stanoveno španělskými předpisy.

Unikátní vila v privilegované lokalitě, Palma de Mallorca

Zavřít Zavřít
Prodávající
Assen Karailiev
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!