Home Nemovitosti, reality Zahraniční reality Reality v zahraničí Velkolepá vila v oblasti s překrásnou přírodou,Akbuk,Turecko
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Velkolepá vila v oblasti s překrásnou přírodou,Akbuk,Turecko

Zahraničí
11. 1. 2017 - 12:05
3 872 000 Kč
Prodávající

Popis

Tato ohromující a velkolepá vila se nachází v oblasti s překrásnou přírodou. Vila je zasazena do 700m2 rozlehlého pozemku v srdci svěžích zelených kopců kolem Altinkum a Akbuk. Nemovitost je stále ve výstavbě a nabízena k prodeji, což dává kupujícímu možnost skvělé ivestice a zároveň možnost se podílet na finálním vybavení a dekoracích. K dispozici je flexibilní platební plán.
Přízemí bude mít rozlehlý obývací pokoj, který vede na úchvatnou terasu o rozloze 23m2. I kuchyně vede na terasu a je vybavena věstavěnými skříňkami a pracovní deskou. V přízemí se nachází první ze čtyř dvoulůžkových ložnic, která může být využity i jako rozšířený obývací prostor nebo pracovna. I tato místnost bude mít svou terasu. Pohodlná koupelna v přízemí bude vybavena sprchovým koutem. V celé vile bude vestavěná klimatizace.
Mramorové schody vás dovedou do dalších třech ložnic, všechny budou velké, dvoulůžkové a s vlastním balkónem. Hlavní ložnice bude mít koupelnu s vlastním vchodem. Třetí - rodinná koupelna bude mít plně vestavěné Jacuzzi a stejně jako ostatní dvě koupelny bude vybavena doplňky v jedinečné kvalitě a keramickou dlažbou na zemi a zdech.

Vestavěná klimatizace, bezpečnostní dveře, PVC s lesklým povrchem, sítě proti hmyzu, stropní větráky, keramická dlažba na podlaze, TV a telefonní přípojky, celá koupelna v keramické dlažbě na zemi a zdech, vestavěná kuchyně, elektrický boiler, 40m2 veliký soukromý bazén, opalovací terasa kolem celého bazénu.
Nachází se v oblasti svěžího venkova, 20minut od Altinkumu a Akbuku, 1 hodinu od letiště v Bodrumu.

Velkolepá vila v oblasti s překrásnou přírodou,Akbuk,Turecko

Zavřít Zavřít
Prodávající
Assen Karailiev
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!