Home Nemovitosti, reality Zahraniční reality Reality v zahraničí Vily u moře,pouze 400m do pláží, Fethiye region, Turecko
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Vily u moře,pouze 400m do pláží, Fethiye region, Turecko

Zahraničí
11. 1. 2017 - 12:03
5 320 000 Kč
Prodávající

Popis

17 vil je doslova uhnízděných v překrásných lesích blízko Fethiye. Známá pláž je vzdálená je 400m krátkou procházkou. Kolem projektu jsou původní stromy, typické pro tuto oblast (ceněné pro svůj olej, který slouží k přípravě některých léků). Tyto zajišťují, že přírodní krásy celého okolí budou zachovány.
Populární resort Calis je 5 km vzdálený a lze zde najít širokou nabídku vodních sportů a mnoho barů a restaurací odkud si lze vychutnat velkolepé západy slunce, pro které je Calis známý.
Místní dolmuš (autobus) slouží jako kyvadlová doprava mezi komplexem a pulsujícím trhem ve měste Fethiye, přes Calis, což činí všechny oblastní atrakce lehce dosažitelnými.
Mezinárodní letiště v Dalamanu je vzdáleno jen 40 minut jízdy. Celý komplex se skládá ze 17 vil se soukromými bazény (3-ložnicové a 2-ložnicové), 600m velkého pozemku se soukromým parkovištěm. 100m2 teras v bungalovém konceptu k zajištění mikroklimatu. Střecha svým designem zabraňuje přehřátí objektu. Vysoké stropy v obývacím pokoji pro prostorné bydlení.

Vily u moře,pouze 400m do pláží, Fethiye region, Turecko

Zavřít Zavřít
Prodávající
Assen Karailiev
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!