Home Nemovitosti, reality Zahraniční reality Reality v zahraničí Luxusně vily a apartmány u moře,region Fethiye, Turecko
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Luxusně vily a apartmány u moře,region Fethiye, Turecko

Zahraničí
11. 1. 2017 - 12:03
4 030 100 Kč
Prodávající

Popis

Město, kde se nachází tento projekt je díky svým čtyřem přístavům hlavním centrem jachtařského turismu v regionu. Po většinu roku míří známé celebrity a jachty do regionu Fethiye, aby zde objevili skrytý ráj. Přístavy jsou certifikovány podle mezinárodních standardů a pojmou jachty všech velikostí včetně profesionálního personálu.
V tomto region zakusíte chuť středozemního života okořeněnou Anatolijskou historií a kulturou. Důkazem vám budou ručně tkané koberce a tradiční oděvy, poklady, na které často narazíte.
Pokud se chcete dostat ještě blíže k městu a jeho okolní přírodě můžete zkusit návštěvu výletní lodí do skrytých zátok nebo vydat se zlatým pískem na procházku. Okuste během návštěv místních restaurací ty nejlahodnější plody moře, které egejské pobřeží a středozemí může nabídnout.
Veřejná vybavenost: jedny z nejvyhledávanějších atrakcí jsou plachetnice, bazén, tenisový kurt, basketbalový kurt, minigolf a hřiště - ani nebudete chtít komplex opustit.
Venkovní bazén, sauna a fitness centrum zvyšují kvalitu života, restaurace, kavárny a bary doplňují radost z každého dne.

Mini golfové hřiště*Tenisový kurt*Baketbalový kurt*Hřiště*Ostraha.
Vybavení na lodi: Sauna, Fitness centrum.

Luxusně vily a apartmány u moře,region Fethiye, Turecko

Zavřít Zavřít
Prodávající
Assen Karailiev
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!