Home Nemovitosti, reality Zahraniční reality Reality v zahraničí Komplex umístěný několik minut od rušného centra, Fethiye
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Komplex umístěný několik minut od rušného centra, Fethiye

Zahraničí
11. 1. 2017 - 12:13
2 345 000 Kč
Prodávající

Popis

Komplex má ideální položení: jednoduchý přístup na písečnou pláž, příroda, historie a zábava v Dalyanu a přitažlivý přístav Gocek. Stavba je složena ze tří typů nemovitostí ve 12 blocících: apartmány se dvěma ložnicemi a dvěma koupelnami.
Výstavba byla navržena tak, aby přirozeně zapadala do svého okolí a zároveň si udržela luxus a výhody poklidné prázdninové vesničky. Díky široké nabídce aktivit pro volný čas, jako jsou fitness centrum, restaurace a obchody, bude komplex perfektním místem pro odpočinek a dobití nové energie, zatímco se baví i děti. Celý rok, včetně zdejší mírné zimy, si zde můžete užívat ve vnitřním vyhřívaném bazénu nebo na plánovaném golfovému hřišti.

Dalaman je známý pro své letištní spojení s Evropou a linkám do hlavních měst a resortů v Turecku. Nicméně jedná se také o rychle rostoucí prázdninovou destinaci. Oblast Dalamanu využívá značných investic, plánuje se zde výstavba přístavu a golfového hřiště, které mají zajistit růst a prosperitu celého kraje. Okolí Dalamanu nabízí širokou paletu lákavých dobrodružství, která uspokojí vkus každého. Rafting po “bílé vodě”, jízda na moři v kajaku nebo procházky překrásnou přírodou.

Dalaman disponuje značným množstvím autobusových linek do Marmarisu, Fethiye a okolních oblastí. Jen po 15km krátké jízdě autobusem se dostanete do živého resortu Sarigerme s písečnou pláží, prospívajícími bary, restauracemi a obchody. Kousek dál se nachází Dalyan a Kaunos, domov mořských želv Caretta-caretta, kde antické hrobky shlíží na řeku, a kde jsou vždy v nabídce aktivity jako paragliding, jeep safari nebo jízda na koni. Dalyan je domovem světově proslulých bahenních lázní, kde se lze díky zdejším tajemstvím uzdravit nebo obnovit svou krásu.

Komplex umístěný několik minut od rušného centra, Fethiye

Zavřít Zavřít
Prodávající
Assen Karailiev
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!