Home Nemovitosti, reality Zahraniční reality Reality v zahraničí Egypt - Hurghada, apartmány v novém resortu s vlastní pláží
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Egypt - Hurghada, apartmány v novém resortu s vlastní pláží

Celá ČR
30. 4. 2021 - 08:10
1 373 000 Kč
Prodávající

Popis

Egypt - Hurghada, lokalita Magawish. Nový hotelový resort s vlastní pláží a apartmánovou částí ve které se nachází několik posledních apartmánů k pdodeji. Resort se nachází pouhé 4 kilometry od letiště a centra Hurghady. Pouhé 2 kilometry od resortu se nachází velké nákupní centrum Senzo Mall s hypermarketem, restauracemi a butiky.

Služby resortu: vlastní písčitá pláž s lehátky a slunečníky, několik bazénů, dětský bazén se skluzavkami, restaurace a kavárna, recepce, ostrha 24 hodin, velké uzavřené parkoviště před resortem. Možnost správy a pronájmu naší společností.

Popis apartmánu: Velká obývací místnost, kuchyňský kout, koupelna s wc a sprchovým koutem, terasa s výhledem na bazény a částěčným výhledem na moře. Apartmán je plně vybaven v ceně, všetně klimatizace i LCD TV se satelitním příjmem. Nemovitost je připravena k okamžitému užívání nebo okamžitému pronajímání. Cena: 916.000 EGP (cca 1.373.000 Kč).

Platební podmínky: 10% z ceny při rezervaci, 80% při podpisu smlouvy, 10% při předání nemovitosti. Termín dokončení: Již v provozu.

Egypt - Hurghada, apartmány v novém resortu s vlastní pláží

Zavřít Zavřít
Prodávající
EUROCONT REALITY
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!