Home Nemovitosti, reality Zahraniční reality Reality v zahraničí Krásné nové apartmány jen 300 metrů od pláže
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Krásné nové apartmány jen 300 metrů od pláže

Zahraničí
21. 12. 2020 - 14:55
Dohodou
Prodávající

Popis

Krásné nové apartmány jen 300 metrů od krásné písečné pláže

Cena: 139.900 Eur
Kód nemovitosti: J6003
Krásné nové apartmány jen 300 metrů od krásné písečné pláže

Vynikající poloha. Krásné nové apartmány jen 300 metrů od krásné písečné pláže. Je možné si vybrat apartmán v přízemí se soukromou zahradou a terasou nebo na prvním patře s balkonem a střešní terasou. K dispozici jsou apartmány se dvěma a třemi ložnicemi. Ceny se pohybují od 139.900 Eur do 259.900 Eur, v závislosti na místě a typu bytu.
Byt se skládá z prostorné jídelny, otevřené kuchyně, ložnice s koupelnou, další ložnice a koupelny pro hosty. Má také prostorný venkovní prostor s předními a zadními terasami a soukromými zahradami.
Komplex má dva bazény, obklopené dětským hřištěm a zelenými parky. Tento komplex se nachází pár minut chůze od moře a městečka Torre de la Horadada, kde se nacházejí různé restaurace, bary a kavárny. Tyto byty jsou ideální i pro celoroční bydlení. Apartmány mají vysoce kvalitní povrchové úpravy a mají skvělou polohu, jen 300 metrů od kvalitní pláže. Torre de la Horadada je krásné prostředí, jehož obyvatelstvo sestává ze španělského a západoevropského obyvatelstva a také má vlastní molo a nábřeží.

Higuericas Costa Reference: 6003 Typ nemovitosti: apartmán Lokalita: Torre de la Horadada Orientace: východ Status nemovitosti: novostavba Pozemek: Obytná plocha: 66 m2 Kuchyně: 1 Obývací pokoj: 1 Ložnice: 2 Koupelny: 2 Nábytek: ne Klimatizace: ne Vzdálenost od moře: 0,3 Km Výhled na moře: ano Bazén Typ: Společný
https://www.taurusreality.cz/

Krásné nové apartmány jen 300 metrů od pláže

Zavřít Zavřít
Prodávající
Taurus Inmobiliaria
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!