Home Nemovitosti, reality Zahraniční reality Reality v zahraničí Nastavitelný dům na prodej
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nastavitelný dům na prodej

Zahraničí
7. 7. 2018 - 21:16
390 000 Kč
Prodávající

Popis

Poloha: v rekreační oblasti Orientace: Východ-čelí Stav: Dobrý kategorie Komfort: Double potěšil Rok: 1994 Podlahová plocha: 600 m2 Plocha pozemku: 1050 m2 Počet pokojů: 9szoba Obnovleno: Repasované Rok rekonstrukce: 2014 práce prováděné v průběhu renovace: malířství, rekonstrukce interiéru, následná hydroizolace, rekonstrukce střechy, zateplení střechy, vnější zateplení, nové omítky vnější, žaluzie Náhradní utility: plyn, voda, elektřina, kanalizace Plyn napětí: Opraveno přívod vody: voda z kohoutkuzásobování vodou: plynový kotel Napájení: 230V / 380V Topení Metoda: Plyn Způsob vytápění: Ústřední plynové kotle čelní stav: Novel Druh konstrukce: cihla střešní formy: Vysoká Střecha Materiál: Deska Parkování: Parkování na Pohled: strana do ulice, Výhled na hory Charakteristika: Low inženýrské sítě, na klidném místě, dobrá dopravní Další vlastnosti: balkon, sklep, podkroví TV, internet: kabelová televize, internet, pevná linka Blízko:Škola, mateřská škola, vlakové nádraží, autobusové nádraží, místní autobusové nádraží, lékařské ordinace, obchod, lékárna, pošta, restaurace Tlaky: nezatížené informace Prodej: V ceně je zahrnuto kompletní vybavení, a to výhradně na hotovostní prodej, je prodej nemovitostí úvěr


Ad Popis:

Celá jednotka je v současné době působí jako bed and breakfast, pěkné a klidné, dobré veřejné bezpečnosti. (Rezidenčních nemovitostí registr). Povoleno s horkým jídlem. Dům má všechny moderní vymoženosti. Všechny pokoje jsou řešeny letní chlazení (ne klimatizace). Dvůr je sypaná bazaltzúzalékkal, 10 parkovacích míst. Dálkově ovládané brány, plotu čedič. Vlaková zastávka 200 m, obchod 60 m, 50 m lékařské ordinace, kostel 200 metrů, 250 metrů hospody. Než se dostane do domu Balaton cesty bypass na kole přes ulici na trase Národní Modrá Tour.
Dům je v současné době populární charakter. Pokud je to nutné, vyjednává může být převeden na univerzálním. 8 podkrovní pokoje, dva z nich společně nad balkonem. Každý pokoj má vlastní koupelnu a manželskou postel.
V přízemí se nachází restaurace, kde se 54 lidí dobře najíst. Pod 2 traktusú suterénu pro skladování. Dům vína může být usazena 30 lidí. Zde pec je také vhodný pro přípravu potravin, ale kromě toho, mají radiátory a podlahové vytápění. V místnosti je izolován. Vhodné pro společenské akce. Letní terasa pro 30 osob.
Wellness centrum (finská a infra sauna, solná jeskyně, masáže, šatny). Konec objektu je samostatný pokoj pro letní pracovníků a kůlně v přízemí.
www.badacsony-szallas.hu +36/20/9912029

Nastavitelný dům na prodej

Zavřít Zavřít
Prodávající
András Jager
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!