Home Nemovitosti, reality Zahraniční reality Reality v zahraničí Rodinný dům k prodeji v Nagykanizsa
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Rodinný dům k prodeji v Nagykanizsa

Zahraničí
12. 5. 2018 - 20:02
5 416 667 Kč
Prodávající

Popis

Poloha: Rodinný dům Plocha Orientace: South-West čelí Podmínka: Inovativní kategorie Komfort: Double potěšil Rok: 2005 Podlahová plocha: 268 m2 Plocha pozemku: 1090 m2 Počet pokojů: 5szoba Utilities: plyn, voda, elektřina, kanalizace Plyn napětí: Opraveno Zásobování vodou: tekoucí vodou, dobře zásobování vodou: plynový kotel napájení: 230V / 380V Topení metoda: plyn, dřevo Způsob vytápění: Circulation, podlahové topení fasáda podmínku: románTyp stavby: cihla střešní formy: Vysoká Střecha Materiál: Deska Parkování: garáž Výhled: Výhled na ulici nežádoucí vlastnosti: Klidné prostředí TV, Internet: Kabelová televize, Internet, Pevná linka Blízko: škola, školka, autobusová zastávka, lékařské ordinace, obchod, lékárna, pošta zatížení: nezatížené na prodej informace: Objekt je na prodej na úvěr


Ad Popis:

Nagykanizsa Palin je jedním z nejkrásnějších ulic, postavený v roce 2005, nejmodernější materiály konstrukce té době, velmi dobře navržená vila ve výborném stavu, prodej z rodinných důvodů!
Implantuje dvoupodlažní, pět-ložnice, kuchyň, velký obývací pokoj s jídelnou, 2 koupelny, zakázkový navržený majetek, jehličnaté stromy a palmami, se zavlažovacím systémem, upravené zahrady uklizené, půda patří.
Speciálně navržený klenot impozantní domu, kolem obývacího pokoje s okenního systému, se čtyřmi velkými okny, napadat kuchyň, jídelna-obývací pokoj s krásným interiérem obrovského světla.
Jedna z nejkrásnějších částí obývacího pokoje (koruna) z Falešní stropy, mahagonové barvy speciální střešní malované borovice.
Při pohledu z okna pokoj obývací cítíme v přírodě rybník obklopující jižní část domu má vlastní vrtané studny v dohledu.
Uklidňuje naši duši v míru a harmonické krásnou zahradou a jezírkem s fontánou v 30 m2 koupaliště nyugalmától.A přátelské barevné koi kapr, s kouzlem přírody v jeho kráse naživu.
Hosteska hrdost na poskytování mnoho možností balení, moderní červené kuchyně, kvalitní kuchyňské spotřebiče.
Největší podpora bytové čištění vyvinuté centrálním vakuovým systémem a samostatná prádelna určen pro tento účel, který není na mytí problém oblečení, teregetése mezi civilizovaných podmínek.
Horní úroveň přístupu pomáhá snadno přístupné, zakázkový-navržený 150 cm široký, krásné mramorové schodiště, které dělá skutečný palác, tento nádherný domov.
Kulečníkový stůl v mezipatře, která způsobuje tolik radosti pro celou rodinu. Délce 48 metrů čtverečních fitness, posilovací stroje poskytují dobré příležitosti vzdělávání a výborný předložit společnou rodinu, přátelé jezdit kondici.
V bytě je vše kryt je vyroben z prvotřídních kvalitních obkladů, pokoje a horního patra galerie v reálném dřevěnou podlahou, dřevěné interiérové dveře. A jsou zabaleny do vysoce kvalitních obkladů v mokrých prostorách.
V zimních měsících jsou chladných obdobích je krémové barvy obývací pokoj s zakázku postavený-vínové kachlových kamen je ještě teplejší příjemnější.
Je postaven na západní straně areálu zahrady pro rodinné oslavy a zahradní slavnosti v osadě. Pokud máte pocit, že ženy v domácnosti, 12-16 nm kertészkedhet kapka malou zeleninovou zahradu :)
samostatný dětský dřevěný domek v zadní části pozemku, nabízí dostatek prostoru pro zimní vytápění a zahradní techniky, nářadí stejně.
Vysoce kvalitní dvojgaráž, elektrická brána a garážová vrata mohou poskytnout pohodlí pro obyvatele.
Dům se nachází v klidné a bezpečné čtvrti.
V bytě je postaven na ochranu středem obrany kamery a poplašný systém.

Rodinný dům k prodeji v Nagykanizsa

Zavřít Zavřít
Prodávající
Fischer Mariann
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!