Home Nemovitosti, reality Zahraniční reality Reality v zahraničí Zavedená a populární restaurace na Floridě USA s atraktivním
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zavedená a populární restaurace na Floridě USA s atraktivním

Zahraničí
20. 1. 2018 - 11:43
Dohodou
Prodávající

Popis

Nabízíme exkluzívně k prodeji zavedenou a fungující restauraci "Muscle Maker Grill of Deerfield Beach" v USA, stát Florida, město Deerfield Beach s ATRAKTIVNÍM BONUSEM!
Restaurace je v provozu od června 2011. Celková plocha restaurace činí 220m2. Vnitřní kapacita restaurace je 48 míst a 6 venkovních míst.
Restaurace a její zdravý koncept (Health Food) je velice populární pro špičkové sportovce jako boxer Mike Tyson, Luis Cuba Arias a mnoho NFL hráčů.
Aktuálně se jedná o franšízu „Muscle Maker Grill“ za kterou musí majitel odvádět provizi 8% z tržby. Majitel je stále 100% vlastníkem restaurace, jen platí za jméno „Muscle Maker Grill“ (něco jako McDonalds). Nový majitel má samozřejmě možnost se rozhodnout, zda restauraci bude držet jako franšízu, nebo se rozhodne pro svůj vlastní koncept a ušetří tak extra 8%.
Nový majitel bude po dobu 30-60 dnů pod odborným dohledem proveden provozem restaurace v USA (objednávaní surovin, daně, poplatky za elektřinu, plyn, výplatu zaměstnanců atd.). Důležité je, aby alespoň někdo mluvil plynule anglicky, a měl by mít restaurační prax.
Atraktivní bonus!
Koupi této restaurace je nový majitel kvalifikovaný získat pro sebe a rodinu Visum E2, které mu umožňuje legálně bývat, pracovat a podnikat na území USA.
V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Prodejní cena je 298 000,- USD
Cena také k jednání.

Videa:
https://youtube.com/watch?v=WVT2pfuaaEg&t
https://youtube.com/watch?v=RF2OqJQjDRM
https://youtube.com/watch?v=Yh7aVWODReg

Zavedená a populární restaurace na Floridě USA s atraktivním

Zavřít Zavřít
Prodávající
Dušan L
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!