Home Nemovitosti, reality Zahraniční reality Reality v zahraničí GREAT OFFER, nová VIP vila 4 ložnice / 4 koupelny Tenerife,
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

GREAT OFFER, nová VIP vila 4 ložnice / 4 koupelny Tenerife,

Zahraničí
29. 11. 2017 - 10:52
60 920 380 Kč
Prodávající

Popis

Exkluzivní nabídka! Nová luxusní vila "Infiniti" na jihu Tenerife. Nabízí luxusní životní styl v La Caleta! Komfort ... Prostor ... Světlo ... Elegance ... Jednoduchost, jsou všechna slova, která byste mohli použít k popisu této vily! Minimalistický design této luxusní vily nabízí prostorné otevřené obývací prostory a orientaci umožňující přírodní světlo protékat po celém domě. Nedávno postavené s použitím nejvyšší kvality materiálů, mramoru, dřeva a kamene.
Skládá se ze 4 velkých ložnic, všechny s vlastními vlastními koupelnami a šatními skříněmi. Hlavní ložnice je jedinečná, má vlastní obytnou plochu 80 m2 a terasu s nádherným výhledem! Velmi lehké a prostorné obývací prostory a otevřená americká kuchyně, plně vybavená. Můžete si vzít osvěžující ranní plavání nebo relaxační den ve svém soukromém bazénu, vychutnat si prostorné terasy, kde si můžete pobavit přátele s celoročním grilem, soukromé zahrady nabízejí krásné chill-out oblasti. Dvojitá garáž a spousta úložných prostor.
Vlastnosti:
Plocha: 2500m2
Dům: 350m2
Bazén
Garáž
Zahrada
4 ložnice
4 koupelny
Cena: 2.400.000 €.

Rekreační vesnice La Caleta je obklopena úžasnou scenérií a skalnatým pobřežím. V zátoce jsou umělé pánve, které jsou naplněny mořskou vodou. prostor pro opalování je vyroben z místní sopečné horniny, což mu pomáhá spojit se s okolní krajinou a zdůraznit krásu tohoto místa.
La Caleta je klidná a klidná. Mezi obyvateli jsou většinou lidé, kteří se rozhodnou pro golf a potápění. Golfový klub Costa Adeje je vzdálen pouhých 10 minut jízdy. Podél pobřeží je k dispozici několik schodů pro ty, kteří chtějí plavat v oceánu. V četných zátokách jsou krásné podmořské krajiny, mohou se ponořit do hloubky 40 m.
Tato neuvěřitelně krásná vila s nádherným výhledem je připravena otevřít dveře pro vás do báječného světa!

GREAT OFFER, nová VIP vila 4 ložnice / 4 koupelny Tenerife,

Zavřít Zavřít
Prodávající
Maxim Kulikov
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!