Home Nemovitosti, reality Zahraniční reality Reality v zahraničí Reality Španělsko Benalmádena Costa, Benalmádena
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Reality Španělsko Benalmádena Costa, Benalmádena

Zahraničí
21. 12. 2020 - 15:07
Dohodou
Prodávající

Popis

Apartmán na prodej Benalmádena

Cena: 217000,-
Kód nemovitosti: CR91878

Apartmán na prodej
Ref: CR91878

Benalmádena, Benalmádena

3 ložnice
2 koupelny
obytné prostory na 1 podlaží

Interiér: 116m2
Terasy: 148m2

bazén
v blízkosti pláže / pobřeží
při golfovém hřišti
nedaleko od obchodů a služeb

Výhled na moře a hory.

Serenity Benalmádena
Oáza klidu

Serenity Benalmádena je fantastický, moderní development přímo v srdci pobřeží Costa del Sol. Oblast, v níž se zvlněné zelené andaluské kopce setkávají s tyrkysově-modrými vlnami Středozemního moře.

Tyto krásné domy mají jedinečnou pozici a nabízejí prostředí klidu a pohody jen několik minut od písečných pláží na pobřeží Costa del Sol.



Kombinace andaluského šarmu s moderním designem a to vše na fantastickém místě. Serenity Benalmádena je místo na pobřeží Costa del Sol. Development má vlastní posilovnu a krásné zahrady, stejně jako koncept "gastroteca", což je sdílený obytný prostor pro zábavu. Komplex Serenity Benalmádena se snaží být více než jen bytovým komplexem.

Nabízí dvou, tří a čtyřpokojové byty. Tento ohromující development má vysokou hodnotu, stejně jako perfektní uvolněný životní styl na pobřeží Středozemního moře!

Domy jsou navrženy tak, aby si jejich obyvatelé mohli vychutnávat fantastické výhledy na moře. Jsou orientovány tak, aby měly optimální přirozené světlo a tedy, aby bylo možné vychutnat si požitek z fantastického počasí, které tato oblast nabízí po celý rok.

Vlastnosti & Design

Všechny ze 133 nemovitostí byly navrženy tak, aby vám umožnily maximalizovat požitek a minimalizovat stres. Zahrady, klidný obytný prostor a plně vybavená posilovna a fitness zóna umožňují odreagovat se a dosáhnout duševní pohodu, to vše v rámci jednoho developmentu.

Projekt má přirozený sklon pozemku, aby zaručil krásný výhled a zároveň, aby do obytných prostorů pronikalo přirozené světlo. Materiály, které byly pou

Reality Španělsko Benalmádena Costa, Benalmádena

Zavřít Zavřít
Prodávající
Taurus Inmobiliaria
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!