Home Nemovitosti, reality Zahraniční reality Reality v zahraničí Reality Španělsko Apartmán na prodej Benalmádena,
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Reality Španělsko Apartmán na prodej Benalmádena,

Zahraničí
10. 2. 2020 - 12:42
Dohodou
Prodávající

Popis

Reality Španělsko Apartmán na prodej Benalmádena,

Cena: 205.000,-
Kód nemovitosti: CR91877
Apartmán na prodej

Ref: CR91877
Benalmádena,

2 ložnice
2 koupelny
obytné prostory na 1 podlaží

Interiér: 79m2
Terasy: 41m2

bazén
v blízkosti pláže / pobřeží
při golfovém hřišti
nedaleko od obchodů a služeb

Výhled na moře, hory a pláž.

Serenity Benalmádena
Oáza klidu

Serenity Benalmádena je fantastický, moderní development přímo v srdci pobřeží Costa del Sol. Oblast, v níž se zvlněné zelené andaluské kopce setkávají s tyrkysově-modrými vlnami Středozemního moře.

Tyto krásné domy mají jedinečnou pozici a nabízejí prostředí klidu a pohody jen několik minut autem od písčitých pláží na pobřeží Costa del Sol.

Kombinace andaluského šarmu s moderním designem a to vše na fantastickém místě. Serenity Benalmádena je místo na pobřeží Costa del Sol. Development má vlastní posilovnu a krásné zahrady, stejně jako koncept "gastroteca", což je sdílený obytný prostor pro zábavu. Komplex Serenity Benalmádena se snaží být více než jen bytovým komplexem.

Tento nový komplex nabízí 2, 3 a 4 pokojové apartmány. Development má vysokou hodnotu, stejně jako perfektní uvolněný životní styl na pobřeží Středozemního moře!

Domy jsou navrženy tak, aby si jejich obyvatelé mohli vychutnávat fantastické výhledy na moře. Jsou orientovány tak, aby měly optimální přirozené světlo a tedy, aby bylo možné vychutnat si požitek z fantastického počasí, které tato oblast nabízí po celý rok.

Vlastnosti & Design

Všechny ze 133 nemovitostí byly navrženy tak, aby vám umožnily maximalizovat požitek a minimalizovat stres. Zahrady, klidný obytný prostor a plně vybavená posilovna a fitness zóna umožňují odreagovat se a dosáhnout duševní pohodu, to vše v rámci jednoho developmentu.

Projekt má přirozený sklon pozemku, aby zaručil krásný výhled a zároveň, aby do obytných prostorů pronikalo přirozené světlo. Materiály, které byly použity během výstavby jsou moderní a inovativní. Splňují nejpřísnější požadavky evropského práva. Tyto domy nabízejí vysoký komfort, stejně jako strukturální integritu a vynikající kvalitu.

Jedinečné apartmány

Serenity Benalmádena má luxusně vybavené nemovitosti v exkluzivním developmentu v rámci 133 jednotek. Všechny mají vlastní parkoviště, fantastické společné zahrady a společný bazén.

Development má snadný přístup na zlatavé písečné pláže. V blízkosti se nacházejí restaurace, obchody, školy, sportovní zařízení. Má šarm a půvab pěkného andaluského města. Tato filozofie zachování klidného a tradičního životního prostředí a zachování všech výhod moderního života po ruce je jeden z důvodů proč je Serenity Benalmádena úžasné místo na život.

Všechny jednotky jsou vybaveny aerotermální klimatizací na vytápění a klimatizaci, aniž to ovlivnilo uhlíkovou stopu, nebo aby to zvýšilo spotřebu elektřiny. Termostatické sprchové věže mají masážní a dešťové zážitkové trysky v hlavních koupelnách. Video recepce a integrované digitální služby jsou pro vaše pohodlí předinstalovány.

K dispozici je také možnost přizpůsobit si určité vlastnosti dle vkusu a potřeby.

Benalmádena

V srdci pobřeží Costa del Sol je Benalmádena rájem s ideální polohou. Na pobřeží mezi zelenými andaluských horami a tyrkysově-modrým Středozemním mořem, je elegantně zahnízdění mezi středisky Torremolinos a Fuengirola, což umožňuje vynikající přístup ke všem požitkem, které Costa del Sol nabízí.

Benalmádena je jako svérázné andaluské město, tak rušné turistické středisko. Jeho stará čtvrt si zachovává své kouzlo a přitažlivost, zatímco prosperující turistický průmysl v oblasti znamená, že všechny druhy vybavení jsou na dosah. Od zoologických zahrad a vodních parků po delfinárium, lanovky a restaurace, kterou jsou jen některé z atrakcí, které oblast nabízí.

Jedním z důvodů úspěchu Benalmadena jako turistické a prázdninové destinace je její úžasná klima. Průměrné roční teploty se pohybují okolo 20 ° C a oblast se těší více než 300 slunečnými dny v roce. Benalmádena je také domovem krásného přístavu, zámku a největší buddhistické stúpy v západním světě. Ať už je váš důvod pro příchod do Benalmadena jakýkoliv, najdete v ní mnoho dalších důvodů, proč byste tu měli zůstat.

Taurus Inmobiliaria má přístup do databáze 20 000 nemovitostí ve Španělsku.Řekněte nám jaké jsou vaše představy a my pro vás vyhledáme vhodné nabídky.
https://www.taurusreality.cz/

Reality Španělsko Apartmán na prodej Benalmádena,

Zavřít Zavřít
Prodávající
Taurus Inmobiliaria
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!