Home Nemovitosti, reality Zahraniční reality Reality v zahraničí Dům v Německu - Bavorsku.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Dům v Německu - Bavorsku.

Zahraničí
18. 1. 2016 - 10:39
2 750 000 Kč
Prodávající

Popis

Samostatně stojící rodinný dům v Německu, 94078 Freyung, 20 km od české hranice Strážný.

Kompletně zařízený a s potřebným vybavený.
Masívní dřevěný nábytek ve všech pokojích – kompletně vybavená kuchyně – kompletně vybavené pokoje a ložnice – kompletně vybavené koupelny s masážní sprchou – 3 x satelitní televize – internet – telefon – kompletně zařízená terassa.

Nemovitost se může převzít jak s vybavením (zdarma) nebo bez zařízení.

Majitel je Čech, žijící v Německu, mluví jak česky tak německy. Samozřejmě pomůže při vyřizování a přepisu nemovitosti u německých úřadů. Prodej je přímo od majitele, bez RK a bez provize.

Cena: Kč 2.750.000,- Platba možná jak v Kč tak €.

Nemovitost se nachází v části Kreuzberg, jen asi 3 km severně od krajského města Freyung,
na okraji obce, v klidné lokalitě. Krajské město Freyung má vynikající infrastrukturu. Lékaři, zubní lékaři, lékárny, nemocnice, školky, školy (včetně gymnasia), stejně jako všechny hlavní diskontní prodejny a
další obchody pro zboží denní potřeby jsou zde k dispozici. Velmi dobrá silniční síť poskytuje vynikající přístup do německých měst Deggendorf (60 km) nebo Passau (35 km), do českého Vimperku (45 km), do Prachatic (55 km) nebo do Rakouska(35 km).

Samostatný 1-2 rodinný dům, na pozemku 325 m2;, je rozdělen do dvou poschodí.
V přízemí se nachází velká předsíň s odstavnou komorou, kuchyň s jídelním koutem a vestavenou kuchyňskou linkou s myčkou na nádobí, mikrovlnnou, sporákem a lednicí, koupelna s umyvadlem, sprchovým koutem a WC, obývací pokoj s koženou sedací soupravou, skříní a komodou, ložnice I.
s manželskou postelí, ložnice II. s manželskou postelí, skříní a psacím stolem.
Dále velká prádelna s dílnou, s přístupem na velkou krytou terasu s posezením, s bioethanol krbem a výhledem na hory. Z terasy je přístup do zahrady.
V prvním patře je průchozí obývací pokoj do ložnice I. (obě místnosti mají přístup na balkon), koupelna s umyvadlem, masážním sprchovým koutem a WC, velká ložnice II. s maželskou postelí
a jednolůžkem. Velká chodba s přístupem do velké stodoly, která je t. č. prázdná, dá se ale vybavit a využít jako bar nebo místnost na oslavy. Tři místnosti jsou vybavený satelitní televizí, kuchyně a obývací pokoj v přízemí telefonem. Veškerý nábytek je z masivního dřeva. Dům je vyhříván zentrálním topením na olej, které je umístěno ve sklepě. Venku je několik míst pro parkování /jedno vydlážděné/ s příjezdem na zahradu a terasu za domem. Při dohodě může kupující zdarma převzít veškeré zařízení objektu.
Dům se může užívat i jako turistický objekt pro až 10 osob.
Turistická a sportovní střediska v blízkém okolí.

Kreuzberg leží přímo u Národního parku Bayrischer Wald a patří k nejjistějším sněhovým krajinám. V přímé blízkosti se nacházejí lyžařská centra Freyung - Geyersberg und Mitterfirmiansreut, jen 1 km vzdálené jsou centrum pro běžkaře Freyung – Kreuzberg jakož i Good Hill Konírna. Okolo objektu jsou nesčetné možnosti na výlety: Národní park Bayrischer Wald, turistické značené cesty, nejdelší stezka na světě v korunách stromů, dlouhá 1300 m ve výši 8 až 25 m, která má 44 m vysokou vyhlídkovou věž, Dům divočiny, Museum lovu a rybaření, několik skláren, letní sáňkařská dráha v Grafenau nebo město na třech řekách Passau, s lodní dopravou po Dunaji.

Další informace:
Obytná plocha: 173,00 m2;
Užitná plocha: 49,00 m2;
Plocha pozemku: 325.00 m2;
Pokoje (celkem): 7
Počet ložnic: 4
Počet obytných místností: 2
Kuchyň: 1
Počet koupelen: 2
Stav: velmi dobrý.
Objekt kompletně zrekonstruován a vybaven v roce 2014
K dispozici: hned

Dům v Německu - Bavorsku.

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel Vodička
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!