Home Nemovitosti, reality Komerční reality Přenechání místa v Obchodním centru Chodov.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Přenechání místa v Obchodním centru Chodov.

Praha
11. 12. 2018 - 15:12
Dohodou
Prodávající

Popis

Přenecháme obchodní místo v žádaném a těžko dostupném Obchodním centru CHODOV v Praze.
!!!!!ODSTUPNÉ ZA MÍSTO NENÍ ŽÁDNÉ!!!!!
MOŽNOST PŘENECHÁNÍ OD 1.2.2019 nebo dle domluvy.
V OC Chodov je roční návštěvnost okolo 18 mil. lidí a je největší nákupní centrum v České republice.
Nabízené místo se nachází v 0. patře v pasáži v nové části OC Chodov mezi velmi navštěvovanými obchody, jako je ZARA, BERSHKA, H&M, PULL&BEAR, FOOT LOCKER, HAVLÍK APOTÉKA, a další. Místo je velmi frekventované a oblíbené díky obchodům a také, že blízko se nachází vstup do centra.
MOŽNOST JAKÉHOKOLIV PRODEJE. VÝHODOU JE SAMOZŘEJMĚ GASTRO.
Možnost přenechání včetně velmi kvalitního a bytelného zakázkového stánku na míru, který je situovaný pro jakýkoliv prodej a snadno upravitelný. Stánek má moderní design, je čistě bílý, takže možnost jakéhokoliv potisku či nástřiku bude velmi jednoduchá, zabudované LED osvětlení v různých barvách, v přední a zadní části místo pro reklamu, v horní části je prosklený ( sklo je možnost vyjmout), výhoda prosklené části je, že zákazník vidí na Vaší práci a v dnešní době je to trend. Po celém stánku je vyvedená elektřina, která má celkově 22 zásuvek, takže pro vysoko výkonné zařízení výhodou. Ve stánku je zavedená voda tepla, studená, 2x džez, 2x baterie, 1x bojler. Mimo prodej gastra je možnost vyjmout dřez a bojler a vznikne Vám velký úložný prostor. Stánek má hodně úložného prostoru a možnost dodělat další do volného prostoru, kde se v tuto chvílí nachází mrazicí a chladicí stůl. Dvířka a zásuvky jsou samo uzavíratelné a všechny mají zámek na jeden centrální klíč. Zabudovaný koš ve skřínce. Pevná podlaha ve výšce 10 cm pokrytá linem. Místo pro reklamní TV. Stánek je pokryt pracovní deskou. Design a rozměry stánku budou přiloženy do přílohy.
Výrobní cena zakázkového stánku je 245.509,- možnost doložení prokazatelné faktury. Nyní prodej za 190.000,-. Ke stánku budou přiložený veškeré plány a zákresy stánku, které souvisely s výrobou.
Při odběru místa v OC Chodov možnost slevy.
Možnost ve stánku ponechat mrazicí stůl NORDLINE GN 4100 BT- UNIVERZAL, který je stále v záruce a má záruční list. Původní cena 38.720,- , Nyní 29.000,-
Možnost ve stánku ponechat chladicí stůl SALADETA MS- 1370, který je stále v záruce a má záruční list. Původní cena 31.470,- . Nyní 23.000,-
Po dohodě o odběru místa, stánku a zařízení je možnost slevit cenu na zařízení.
Pro více info mě kontaktujte na 605952592 nebo frantisek.pauch@gmail.com

Parametry

Povaha inzerátu
pronájem
Druh objektu
komerční prostory, části budov
Účel nemovitosti
prodejny, obchodní prostory a objekty
Energetická třída (štítek)
A
Stav nemovitosti
velmi dobrý

Přenechání místa v Obchodním centru Chodov.

Zavřít Zavřít
Prodávající
František Pauch
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!