Home Nemovitosti, reality Komerční reality PRODEJ 2x DŮM K PODNIKÁNÍ centrum České Budějovice
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

PRODEJ 2x DŮM K PODNIKÁNÍ centrum České Budějovice

České Budějovice
22. 4. 2021 - 11:16
31 000 000 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím k prodeji dům k podnikání v centru města Českých Budějovic. Jedná se o dva na sebe navazující a propojené domy s vlastním parkovištěm se zastavěnou plochou 600 m2. Přístup k domu, dvoru a parkovišti zajištěn nezávisle ze tří stran - bezproblémové zásobování a parkování.
První dům – částečně podsklepen – sklep předělán na osobní vinárnu s posezením. V přízemí tři samostatné prodejny, každá s výlohou do hlavní ulice + přístupová chodba do 1. patra. V prvním patře soubor na sebe navazujících kanceláří (6x), společná chodba, kuchyně, 2x WC, sprcha, sklad a pavlač.
Druhý dům – celkově podsklepen – sklep vyčištěn. V přízemí pokračování prodejny z prvního domu, 2x WC, sprcha, chodba, výtah do 1. a 2. patra. První patro vyklizeno a připraveno na vestavbu dvou malometrážních bytů. Druhé patro vyklizeno a připraveno na vestavbu dvou malometrážních bytů. Třetí patro = půda – vyklizeno a připraveno na vestavbu půdního bytu.
Parkoviště – zpevněná plocha (beton) pro parkování 10-ti automobilů, systém automatického otevírání a zavírání brány, kamerový dohled.
Dvůr – kompletně vydlážděn zámkovou dlažbou, kamerový dohled.
Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. Vytápění – 2x plynový kotel – příprava pro 3-tí plynoměr. Zavedeny telefonní linky, PCO a internet, částečně klimatizováno. Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2008.

PENB - G. Prodej přímo od majitele.

RK - nemám zájem o umístění na Vašich www. Děkuji.


podnikání, parkování, střed města, České Budějovice, investice, pronájem, podnájem, výrobní prostory, kanceláře, ordinace, poliklinika, banka, náměstí, historický objekt, možnost parkování, výroba, škola, obchod, obchody,

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh objektu
komerční budovy, objekty
Účel nemovitosti
prodejny, obchodní prostory a objekty
Stav nemovitosti
velmi dobrý
Užitná plocha (m²)
600

Zpráva pro realitky

PRODEJ 2x DŮM K PODNIKÁNÍ centrum České Budějovice

Zavřít Zavřít
Prodávající
DODÁVKY FORD
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!