Home Nemovitosti, reality Ostatní reality Jiné reality na prodej Prodej zemědělské usedlosti s velkou zahradou na Vysočině
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej zemědělské usedlosti s velkou zahradou na Vysočině

Kraj Vysočina
16. 7. 2018 - 21:49
1 390 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodáme zemědělskou usedlost s velkou zahradou na Vysočině v Jindřichovicích u Želetavy. Prodej je možný jako celek nebo po stavebních parcelách bez obytné části.

Zemědělská usedlost je s navazující hospodářskou přístavbou, uzavřeným dvorem a zahradou v klidné lokalitě obce Jindřichovice v srdci Vysočiny. Nemovitost tvoří jeden uzavřený celek ve tvaru písmene U. Jedná se o zděný podsklepený objekt původní zemědělské usedlosti z roku 1926 s prvky kubismu. Obytnou část tvoří 3 pokoje, koupelna, předsíň, součástí levého křídla je i původní stylová veranda, spíž, vinný sklep a zděný sklep. Pravé křídlo zemědělské usedlosti tvoří jednu velkou místnost. Na obytnou část navazují hospodářské budovy a stavební parcela. Objekt je standardně udržován, zdivo je suché, krov ve velmi dobrém stavu. Koupelna a dva pokoje jsou po částečné rekonstrukci.Tuto obytnou část je možné rozšířit o další navazující místnosti v přízemí nebo vybudovat podkroví. Na obytnou část navazuje stáj pro 8 koní. Usedlost je napojena na rozvod elektřiny a obecní kanalizaci. Voda je z vlastní kopané studny (na pozemku). Zastavěna plocha a nádvoří je o rozloze 1800 m2. Součástí pozemku je zpevněná plocha (stavební parcela) cca 600 m2, která nabízí možnost nové výstavby. Za uzavřeným dvorem se nachází louka (1700 m2) a stará romantická zahrada osázena ovocnými stromy (1800 m2). Stavební parcelu, louku a zahradu lze koupit i samostatně. Nabízená nemovitost je vhodná k trvalému či rekreačnímu bydlení, hospodaření, či podnikání. Majitel disponuje studií na vybudování penzionu (je součástí ceny).

Pro bližší informace a prohlídku volejte na mob.:
603 730 667

Prodej zemědělské usedlosti s velkou zahradou na Vysočině

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Džambik
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!