Home Nemovitosti, reality Ostatní reality Jiné reality na prodej Prodej rodinného domu s restaurací a kavárnou Na Schůdkách
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej rodinného domu s restaurací a kavárnou Na Schůdkách

Ústecký kraj
3. 2. 2019 - 09:09
4 250 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodej rodinného domu s restaurací a kavárnou Na Schůdkách
Nabízíme k prodeji krásnou a zavedenou hospodu v Litvínově - Hamru.
Pozn.:(Tady bychom asi použili spíše: „Nabízíme k prodeji krásný a velký rodinný dům, který je v současné době z poloviny využíván jako provozovna dobře zavedené restaurace v klidné, staré části Litvínova – Hamru. Dům je napojen na vodovodní řád i kanalizaci a má všechny potřebné přípojky.)
Objekt je celý podsklepený a má 2.NP + podkroví.
V 1.NP je restaurace s kuchyní, sklad a sociální zařízení
Ve 2. NP je salonek s parketem a barem pro různé společenské akce.
Pozn.: (Ve 2. NP je původní velká bytová jednotka v současnosti upravena jako salonek s parketem a barem pro různé společenské akce. Prostor lze opětovně přizpůsobit k přestavbě velkého bytu)
V horní části se nachází půdní a podkrovní prostory, v současné době nevyužité, které je možné využít jako ubytování. Pozn.:(nebo k rekonstrukci podkrovních bytů)
Objekt má dvě venkovní terasy. První je v 1.NP a je celá zastřešená. Pod terasou je vybudovaná garáž. Druhá je níže, při vstupu do hospody a je částečně zastřešená.
Za objektem se nachází travnaté hřiště a zahrada, které jsou v Pozn.:(v dlouhodobém a přednostním) pronájmu od stát. pozem. fondu za cca 3500kč/rok. Možnost grilování apod. Pozn.:(Možnost pozdějšího odkoupení od SPF)
V blízkosti cca 100 metrů se nachází nové parkoviště a nově vybudovaný rozsáhlý komplex cyklostezek v přírodě. CCa 15 minut autem se odtud nachází ski areál Klíny v Krušných horách.
Pozn.:(Po rekonstrukci je dům možné kompletně využívat pouze jako velký (i vícegenerační) rodinný dům nebo také k jiným podnikatelským záměrům).
Bližší informace po telefonu nebo na místě. RK NEVOLAT!

Prodej rodinného domu s restaurací a kavárnou Na Schůdkách

Zavřít Zavřít
Prodávající
Josef Strýhal
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!