Home Nemovitosti, reality Pozemky Prodej stavebního pozemku 2.772 m2, obec Vyžlovka u Prahy
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodej stavebního pozemku 2.772 m2, obec Vyžlovka u Prahy

Vyžlovka
13. 9. 2018 - 07:45
4 684 680 Kč
Prodávající

Popis

Pozemek označený P18.
Prodáváme zasíťovaný stavební pozemek v krásném přírodním prostředí rybníků a lesů v obci Vyžlovka. Velikost pozemku 2772 m2. Elektrika, voda a kanalizace na hranici pozemku. Pozemek se nachází cca 30 km od středu Prahy jihovýchodním směrem. Vlastní pozemek se nachází na okraji obce Vyžlovka směrem k obci Jevany. Lokalita je obklopena ze dvou stran lesem, třetí stranu tvoří stávající zástavba.
Vlastní stavební pozemky lokality jsou obslouženy novou komunikací s povrchem ze zámkové dlažby. Každý z pozemků má odbočku na kanalizaci a vodovod. Vzhledem k výškovým poměrům je část pozemků připojena na gravitační kanalizaci, část na tlakovou kanalizaci. Kanalizace je ukončena potrubím na vlastním pozemku. Vodovod je ukončen vodovodní šachtou na vlastním pozemku.

Pozemek je připojen na elektrický proud s tím, že má již vybudovanou na hranici pozemku skříň připojení a skříň měření včetně hlavního jističe. Komunikace je doplněna veřejným osvětlením a v místě styku se stávající komunikací (Na Staré cestě) je podél pozemků vybudován chodník v šíří 1,5 m. Veškeré náklady spojené s připojením vodovodu, kanalizace i elektriky (platba za ampér dle jističe) a poplatek obci jsou uhrazeny a jsou součástí ceny pozemku.
-----------------------------
Poznámka k ceně: cena vč. DPH
-----------------------------
Číslo zakázky: P034108
-----------------------------
Lokalita: Vyžlovka

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh pozemku
stavební - komerční
Plocha pozemku (m²)
2772

Prodej stavebního pozemku 2.772 m2, obec Vyžlovka u Prahy

Zavřít Zavřít
Prodávající
KUZO Partners
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!