Home Nemovitosti, reality Pozemky Farma -Zemědělská usedlost - Statek s rozsáhlými pozemky
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Farma -Zemědělská usedlost - Statek s rozsáhlými pozemky

Holetín
26. 5. 2018 - 10:10
Dohodou
Prodávající

Popis

Pronajmu zemědělskou usedlost s 15 ha pozemků bezprostředně za stavením v obci Dolní Holetín okr.Chrudim. Celkem 3 budovy o zastavěné ploše 766m2 (stodola I. 226m2 částečně podsklepena 62 m2, Stodola II. kamenná 122 m2 s přistavěnou slepičárnou cca 25m2, zbytek zastavěné plochy obytný dům s průběžnými chlívy s přípravnou částečně podsklepený a to 6 m2. Farma odpovídá tvaru neuzavřeného čtverce. S vlastní studnou.
Dům č.p. 15:, jakožto rodinný dům není v s navazujícím chlévem a s přípravnou do tvaru L,není v současnosti obyvatelný. Kamenná část s betonovými stropy lze využít jako sklady. Nebo pro hospodářská zvířata. V domě je zavedena elektřina a to v podobě zásuvky na 220V a na 380V. Jističe jsou shodně 16 A. Hlavní jistič je osazen 25A.
Chlév s přípravnou: jsou spojené s obytným domem. Chlév je vydlážděný kamením. Chlév pojme přibližně 20 krav aj. Strop je cihlový klenutý. Zdivo je kamenné cca 1 m tlusté stěny. Stěny přípravny jsou také kamenné, strop je dřevěný. Napájení chléva bylo zajištěno studnou 10 metrů hlubokou s pěti metry vodního sloupce. Kdyby nestačila zásoba vody, lze využít 500 metrů vzdálený lom nebo za stavením je vybudovaný městský vodovodní řád.
Stodola I: Cihlová Z jedné čtvrtiny je tato budova podsklepena. Vstup do sklepa se nachází samostatně ze dvora stavení. Stodola I. se dříve využívala jako skld sena, slámy. Budova je vysoká cca 10 metrů. Budovu lze využít k zaskladnění velkého objemu zemědělských komodit. V současném stavu je ze čtvrtiny vykopaná s představou, že tam bude betonová podlaha Využití nabírá nezměrných možností (Sklad, dílna apod.)
Stodola II: Kamenná budova s čelně zabudovanými vraty orientované směrem k poli a k cestěZ jedné třetiny podélné stěny je otevřená. Podlahu tvoří hlína promíchaná s kamením.
Toto stavení lze využít jako sklady, dílny nebo k agroturistice nebo chovu koní, ovcí.
Cena 5000,-/měsíc za cihlovou stodolu, 3000,-/ měsíc za kamennou stodolu, 300 ,-/ měsíc slepičárna, 500,-/ měsíc sklep. 5000,-/ha/rok. Kauce 15000,- V současnosti je k dispozici obě stodoly, pozemky sklep slepičárna, obytný dům je určen k rekonstrukci je možnost přistavět mobilheim nebo kontejner, přípojky u stavení.

Parametry

Povaha inzerátu
pronájem
Druh pozemku
zemědělská půda
Plocha pozemku (m²)
150000

Farma -Zemědělská usedlost - Statek s rozsáhlými pozemky

Zavřít Zavřít
Prodávající
Martin
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!