Home Nemovitosti, reality Komerční reality činžovní dům, 6 bytů, komerční prostor, stavební pozemky
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

činžovní dům, 6 bytů, komerční prostor, stavební pozemky

Pardubice
25. 10. 2018 - 10:05
26 000 000 Kč
Prodávající

Popis

Disponujete větším obnosem finančních prostředků a jediná investice, která Vám dává smysl, je do koupě vlastní nemovitosti, která Vám bude dál generovat zajímavý zisk pod vlastní kontrolou ? Pokud ano, s radostí Vám, na základě výhradního zastoupení, nabízím ke koupi exkluzivní nemovitost činžovního domu o šesti bytech, komerčním prostoru, s pozemkem 1.909 m2, na lukrativní adrese u centra města Pardubice – ulice Husova 920.

Dům, z roku 1933, prošel v roce 2002 rozsáhlou rekonstrukcí (fasáda, střecha, okna, elektrika, voda, odpady, vytápění). Dům je z větší části podsklepený, má tři nadzemní podlaží a půdní prostor se sedlovou střechou.

Dispozice domu: v 1.PP o výměře 201,37m2 jsou sklepy a prádelna, v 1.NP o výměře 253,08m2 je průjezd, nebytové prostory (prodej a servis svařovací techniky) se skladem a WC, bytová jednotka 2+1, vstup na pozemek za domem, chodba se schodištěm do 2.NP o výměře 253,08m2, kde jsou dvě bytové jednotky o dispozici 4+1+balkón a 2+1+ balkón, ve 3.NP o výměře 253,08m2 jsou tři bytové jednotky o dispozici 2+1+balkón a 1+1. Každá bytová jednotka má vlastní měření elektřiny a vody a v každém bytě je vlastní kotel. Dále k domu náleží rozsáhlá zahrada s garáží (možnost stání pro 6 osobních aut), studnou a stavbou sloužící jako letní dům, který má potenciál pro výstavbu samostatně stojícího rodinného domu se zahradou (již vypracovaný geometrický plán).

Předmětem prodeje je tedy pozemek o celkové výměře 1.909 m2, z toho zastavěná plocha domem č.p. 920 a nádvořím činí 363 m2, stavební plocha činí 194 m2 a výměra zahrady činí 1.352 m2.

Koupi nemovitosti doporučuji vzhledem k lukrativnímu umístění a také pro jeho potenciál k dalšímu rozšiřování bytových jednotek (např. mezonetové byty v půdním prostoru), výstavbě rodinného domu se zahradou nebo výstavbě menších řadovek se zahradou, v zadní časti zahrady, ať už pro následný prodej či pronájem. Nemalou výhodou je také možnost vlastního parkování za domem a zahrada, což vytváří příjemné prostředí pro nájemníky.

Touto zajímavou nemovitostí Vás velice ráda provedu a poskytnu více podrobnějších informací.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh objektu
komerční budovy, objekty
Účel nemovitosti
nájemní, činžovní domy
Stav nemovitosti
dobrý

činžovní dům, 6 bytů, komerční prostor, stavební pozemky

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucie Vlodarczykova
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!