Home Nemovitosti, reality Komerční reality Jako přímý investor koupím zajímavé činžovní domy po celé ČR
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Jako přímý investor koupím zajímavé činžovní domy po celé ČR

Celá ČR
23. 6. 2016 - 04:57
400 000 000 Kč
Kupující

Popis

Jako přímý investor s velkým kapitálem koupím činžovní domy po celé ČR s návratností 10-15 let, před i po rekonstrukci. Právní vady váznoucí na nemovitosti nevadí, rychle je vyřešíme. Platba v hotovosti možná. Jsme investiční společností dvou jednatelů. Budete jednat přímo s majiteli společnosti, nejde zde tedy o žádný zdlouhavý proces schvalovacího systému velkých společností. Ba naopak, reagujeme velmi pružně dle potřeby.

Jste-li přímým majitelem, můžeme se domluvit i na časových požadavcích, které Vám vyhovují a vyřešit za Vás veškeré právní vady a veškerou právní problematiku.

Výhodou této investiční společnosti je kromě zmiňované pružnosti i velké množství investorů, kteří diverzifikují svůj kapitál mezi jednotlivé oblasti investic, z nichž jednou (a velmi podstatnou) jsou nemovitosti. Tedy neexistuje žádný "strop" investic jako je tomu v případě jednotlivců.

Nejsem zprostředkovatelem, ale právní zástupkyní investorů.

V případě zájmu mne, prosím, kontaktujte prostřednictvím formuláře či na telefonní číslo.

Zaručujeme seriozní jednání, právní servis i možnost právní pomoci, vyřízení smluv, advokátní úschovy a veškerého servisu, a to za asistence zavedené a důvěryhodné advokátní kanceláře. Samozřejmostí i možnost bankovní či notářské úschovy.

Tato poptávka je pouze pro přímé majitele nemovitostí, realitní kanceláře mne, prosím, nekontaktujte.

Se seriozním zprostředkovatelem, který má zavedenou praxi v oblasti úspěšných prodejů činžovních domů spolupráce možná za předpokladu 8-10 zajímavých nabídek s výše zmíněnou návratností a po příslušných smlouvách (LOI, zprostředkovatelská) odkrytí veškeré dokumentace, ne obecné klasické výtahy. Není-li zprostředkovatel spojen přímo s majitelem, spolupráce je kategoricky vyloučená. Prosíme, o respektování těchto požadavků.

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh objektu
komerční budovy, objekty
Účel nemovitosti
nájemní, činžovní domy

Jako přímý investor koupím zajímavé činžovní domy po celé ČR

Zavřít Zavřít
Kupující
Marina Petrof
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!