Home Nemovitosti, reality Rodinné domy, vily, chaty Prostorný rodinný dům 7+kk, 340 m2, bazén, sauna Praha 6 - Suchdol
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prostorný rodinný dům 7+kk, 340 m2, bazén, sauna Praha 6 - Suchdol

Praha
27. 9. 2020 - 06:04
23 900 000 Kč

Popis

Třípodlažní rodinná vila 7+kk se zahradou, saunou a vnitřním bazénem a 20 m2 terasou je situovaná v klidné části atraktivní lokality Prahy 6 v Suchdole v příjemném prostředí zeleně, 2 minuty pěší chůze od zastávky autobusu a následně 10 minut jízdy na stanici metra Dejvická. Nadstandardně vybavená vila nachází na pozemku o rozloze 540 m2. Velkoryse řešená dispozice 7+kk ve 3 podlažích a suterénu umožňuje možnost i vícegeneračního bydlení. V hlavní úrovni domu se nachází vstupní hala s vestavěnými, šatními skříněmi, samostatná toaleta, velký otevřený prostor obývacího pokoje s krbem, plně vybavenou kuchyní a jídelnou s přímým vstupem do zahrady. V prvním patře jsou umístěny 3 ložnice se šatními skříněmi a vlastním vstupem na balkon, také koupelna s vanou, WC a bidetem a sprchovým koutem, dále navíc samostatné WC. Ve 2.patře samostatná ložnice pro hosty, velkoryse prostorná místnost s kuchyňským zázemím a kulečníkem. Samostatná koupelna s vanou a WC. Suterén domu je využíván jako relaxační místo k odpočinku a sportu, bazén s protiproudem, finská sauna, sprchu, prostor pro tělocvičnu, samostatná koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Venkovní pergola s posezením a krbem.
V místě se nachází veškerá občanská vybavenost školky, školy , obchod, kavárny, restaurace, knihovna. Suchdol je čtvrtí na okraji Prahy 6, dopravně je však velmi dobře dostupný. Zastávka autobusu je od klidné rezidenční zástavby vzdálena zhruba 200 m a cesta ke stanici metra trasy A Dejvická trvá asi 10 až 15 minut. Automobilem při dopravě do centra sledovat tutéž trasu mnohem rychleji. Nedaleký nájezd na pražský okruh s velmi rychlou dostupností letiště.
Vzhledem k blízkému napojení na městský okruh však lze využít i bohatých možností, které naleznete v nákupním a zábavním megacentru Zličín.
Předností této lokality je pro bydlení velmi vyhledávané klidné prostředí plné zeleně. Za zmínku stojí i sousedství krásných vycházkových tras od Lysolajského údolí ke Kozím hřbetům a dále až ke chráněným územím Tiché údolí a Roztocký háj.

Energetická náročnost budovy G (nebyla sdělena majitelem). ID nemovitosti EPA0138-0189.
-----------------------------

Poznámka k ceně: neplatíte provizi
-----------------------------

Číslo zakázky: EPA0138-0189
-----------------------------

Lokalita: Praha 6, Vysokoškolská

Parametry

Povaha inzerátu
prodej
Druh domu
rodinný dům, vila
Materiál stavby
cihla
Možnost parkování
nekryté parkovací stání
Podlahová plocha domu (m²)
420
Plocha parcely (m²)
540
Počet podlaží
3

Prostorný rodinný dům 7+kk, 340 m2, bazén, sauna Praha 6 - Suchdol

Zavřít Zavřít
Prodávající
FARAON reality, s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!